Scene șocante: un bărbat a lovit cu pumnul și a lăsat inconștient...

Scene șocante: un bărbat a lovit cu pumnul și a lăsat inconștient un tânăr, în urma unei șicanări în trafic VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

altercatie trafic

Scene șocante s-au petrecut, ieri, într-o benzinărie din Orăștie, județul Hunedoara. În urma unei șicanări în trafic, pe DN 7, doi șoferi s-au oprit pentru a discuta, doar că lucrările au degenerat.

Astfel, un bărbat de 42 de ani, din județul Alba, l-a lovit cu pumnul pe celălalt șofer, un tânăr de 21 de ani, din comuna hunedoreană Beriu, l-a lăsat inconștient pe asfalt, s-a urcat în mașină și-a plecat.


Întreaga scenă a fost filmată de către localnic, iar imaginile au ajuns pe Facebook.

Potrivit polițiștilor, tânărul a fost transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe Orăștie, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În ceea ce-l privește pe agresor, acesta a fost identificat la scurt timp în trafic, pe o stradă din Orăștie, cu sprijinul unui echipaj de poliţie rutieră şi condus la sediul poliției pentru cercetări.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.