SCM Politehnica, memoriu la FRH după remiza de la Constanța. Ce acuze...

SCM Politehnica, memoriu la FRH după remiza de la Constanța. Ce acuze li se aduc arbitrilor partidei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Clubul de handbal alb-violet nu s-a împăcat cu remiza din weekend, scor 20-20, în deplasare la Dobrogea Sud. SCM Politehnica a depus un memoriu la Federaţia Română de Handbal prin care îi recuză pe arbitrii dâmboviţeni Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu. Cei doi sunt acuzați pentru maniera în care au condus partida și o serie de decizii luate de-a împotriva timișorenilor.

”Motivul e maniera de arbitraj pe toată durata meciului pe care l-am disputat la Constanţa.


Totul a culminat la ultima fază, când, deşi Marjanovic a înscris, golul nu a fost validat; înaintea acelui moment portarul gazdelor l-a lovit cu piciorul în mână pe Cîmpan şi un alt apărător al constănţenilor se apăra în semicerc” a spus Dan Dumitru, managerul lui SCM Poli. Conducătorul îi acuză astfel pe oficiali chiar de viciere de rezultat.

”Au mai fost şi alte faze în care arbitrii nu au cântărit la fel; de exemplu jocul pivoţilor, eliminările acordate prea uşor la Fenici în prima repriză şi la Vuk Milosevic în penultimul minut, eliminarea dictată împotriva lui Pero Milosevic, deşi acesta chiar nu a zis nimic la faza respectivă”, a adăugat Dan Dumitru care e totodată și membru în Consiliul de Administrație al FRH. În urma acestui joc SCM Poli nu mai vrea să fie arbitrată de cuplul Harabagiu-Stănescu, în ciuda experienței internaționale a celor doi.

SCM Poli a început noul sezon, unul în care se dorește revenirea în eurocupe, cu o victorie, o remiză și un eșec. În ediția trecută bănățenii au ratat acest obiectiv și s-au clasat în final doar pe locul 6 după un campionat început cu participarea în Cupa EHF grație rezultatelor obținute anterior de Grigoraș și compania în condiții vitrege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.