SCM Politehnica Timișoara, din nou victorie pe propriul teren, contra unei echipe...

SCM Politehnica Timișoara, din nou victorie pe propriul teren, contra unei echipe din Moldova

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica Timișoara a revenit sub cupola sălii „Constantin Jude” după rezultatul de egalitate pe care l-a înregistrat în etapa trecută pe malul mării, contra lui Dobrogea Sud, și a rămas fără punct pierdut în jocurile de pe teren propriu. CSU Suceava a fost doar un sparring partner pentru timișoreni, care s-au impus la zece goluri diferență, 34-24, Marjanovic fiind principalul marcator, cu șapte goluri, cele mai multe în prima repriză.

Trupa de pe malul Begăi, favorită în disputa contra Sucevei, a preluat inițiativa și a condus cu 3-1, după reușitele lui Cîmpan, Marjanovic și Șania. Pe parcursul primei reprize oaspeții nu au reușit nicicum să restabilească egalitatea.


Bănățenii aveau deja cinci goluri avantaj după 11 minute de la fluierul de start. Diferența oarecum liniștitoare s-a păstrat pe tot parcursul primei reprize.

Patru goluri diferență erau între cele două echipe cu cinci minute înainte de finalul primului mitan, scor 13-9. Ecartul a crescut la 5 după prima jumătate de oră, în special grație extremei Marjanovic, care și-a trecut în cont șase reușite până la pauză.

Pero Milosevic a rulat întregul lot în repriza secundă. Înspre final scorul a căpătat proporții, astfel că, cu 10 minute înainte de fluierul de final, tabela arăta 28-19 în favoarea alb-violeților, care au putut aborda finalul cu piciorul luat de pe pedala de accelerație. Timișorenii, relaxați, au jucat timp de două minute cu doi oameni în minus, după eliminările văzute de Didi Hrimiuc și de Lasica. Totuși, Suceava nu a profitat, pentru că Tîrzioru a fost și el eliminat, iar ecartul s-a menținut. Zece goluri diferență au fost la final între SCM Politehnica Timișoara și CSU Suceava, 34-24, iar bănățenii au bifat a doua victorie de pe teren propriu din tot atâtea posibile.

În celelalte două jocuri din Liga Zimbrilor, SCM Politehnica Timișoara a pierdut contra Călărașiului și a remizat în deplasarea de la Constanța, cu Dobrogea Sud. În etapa viitoare alb-violeții se vor deplasa în Capitală, contra meciului cu CSM București, care va avea loc duminică, în data de 1 octombrie.

*

SCM Politehnica Timișoara: Marjanovic 7 (6/1); Fenici 5 (1/4); Orobvic 4 (3/1); Șania 4 (1/3); Hrimiuc 4 (0/4); Cîmpan 3 (3/0); Krsto Milosevic 3 (2/1); Lasica 2 (0/2); Vuk Milosevic 2 (0/2); Ștefan Leonard 1 (0/1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.