SCM Timișoara a mai transferat o jucătoare: pivot din Ucraina. Formația nou...

SCM Timișoara a mai transferat o jucătoare: pivot din Ucraina. Formația nou promovată de baschet feminin are acum cinci străine

0
DISTRIBUIȚI
Anna Kiriienkp. Foto: www.l-echo.info

Echipa formată anul trecut în cadrul SCM-ului a transferat săptămâna aceasta a cincea jucătoare de peste graniță. Ucraineanca Anna Kiriienko s-a alăturat celor patru achiziții americane făcute de gruparea timișoreană de baschet feminin după promovarea în Liga Națională.

Kiriienko (23 de ani și 1,90 m) e pivot și a evoluat în sezonul trecut la echipe de eșalon secund, în Turcia, la Istanbulgucu, unde a avut medii de 15.8 puncte și 7.8 recuperări.


Apoi, în Franța, la Limoges, unde a reușit 6.7 puncte și 3.9 recuperări, în 17 minute pe meci. Celelalte echipe la care a mai trecut sunt GK Sozh-GGU Gomel (Belarus), Haskovo (Bulgaria) și Dnipro (Ucraina).

Anna Kiriienko e a cincea jucătoare ”de afară” sosită la proiectul timișorean de baschet feminin. În această vară SCM Timișoara le-a mai transferat pe americancele D’Lesha Lloyd, Hannah Young (care e și cetățean britanic), Maegan Conwright și Leeza Burdgess.

Echipa pregătită de Mihai Coldea trebuia să dispute un amical puternic duminică în dauna grupării Kraljevo (Serbia), dar vizitatoarele au anunțat probleme cu lotul și au anulat testul. Echipa bănțeană va disputa, în schimb, două amicale la mijlocul săptămânii viitoare, la Alba Iulia și Tg. Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.