Șeful CJ Timiș cere măsuri dure împotriva pensiunilor și a hotelurilor care...

Șeful CJ Timiș cere măsuri dure împotriva pensiunilor și a hotelurilor care cazează migranți ilegali

0
DISTRIBUIȚI

Sute de migranți au fost găsiți în ultimele luni pe străzile și parcurile din Timișoara. Majoritatea dintre aceștia au intrat în țară ilegal, cu ajutorul unor călăuze, care, susțin ei, le-ar fi promis că îi vor duce în Germania. Odată ajunși în România, aceștia ajung să își facă veacul prin parcurile din zona centrală sau să își amenajeze tabere ilegale la periferie.


Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a cerut astăzi, în cadrul unei ședințe de colegiul prefectural, luarea unor măsuri imediate privind problema migranților.

„Vă rog să efectuați controale la pensiuni, hoteluri, care în continuare cazează imigranți ilegali. V-aș ruga să fiți mai drastici acolo unde găsiți astfel de situații, pentru că dacă nu vom da exemple așa cum spunea și doamna prefect de a face publice amenzile și sancțiunile care se dau, în continuare este o tentație în acest sens”, a spus acesta.

Șefa Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Timiș, Mihaela Ignat, a propus o colaborare între instituția pe care o conduce și Inspectoratul Județean de Poliție Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.