Seminar gratuit despre dezvoltarea magazinelor online, la Timișoara. Când are loc

Seminar gratuit despre dezvoltarea magazinelor online, la Timișoara. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

magazin online

Antreprenorii din județul Timiș interesați să afle mai multe informații despre cum pot dezvolta un magazin online sunt invitați să participe la un seminar gratuit organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Sesiunea de informare are loc în data de 27 septembrie, iar participarea la eveniment este gratuită.

“Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş, în parteneriat cu DHL Express, Camera de Comerţ Româno-Britanică şi Asociaţia Naţională a Antreprenorilor organizează în data de 27 septembrie o sesiune de informare dedicată dezvoltării afacerilor magazinelor online si start-up-urilor.


Evenimentul se va desfășura cu începere de la orele 10.00, în sala CEDO din Piața Victoriei, nr. 3 și vor fi dezbătute subiecte de interes din domeniul e-commerce – și din domeniul logistic”, transmite CCIA Timiș.

Potrivit organizatorilor, la finalul sesiunii de informare va fi prezentată o poveste de succes a unei companii din domeniu. De asemenea, specialiștii prezenți la eveniment vor răspunde întrebărilor venite din partea participanților.

Înscrieri se pot face până în data de 22 septembrie, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0372 185 285.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.