Senatoarea Gorghiu, după ce Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goțiu: „Să...

Senatoarea Gorghiu, după ce Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goțiu: „Să își toarne cenușă în cap”

0
DISTRIBUIȚI

Reacție dură a senatoarei de Timiș Alina Gorghiu vizavi de incidentul de aseară, când vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, a fost lovit de fostul purtător de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada.


Scena s-a petrecut în pauza de publicitate, după ce între cei doi a existat un schimb dur de replici, în timpul unei emisiuni. În cursul zile de astăzi, Goțiu a mers la IML, de unde a obținut un certificat care confirmă agresiuni, iar mai apoi la poliție unde a depus o plângere pe numele lui Palada.

„Am asistat aseară mută de surprindere la episodul de un grobianism demn de o țară de mâna a treia și anume mitocănia în direct a domnului Palada la adresa domnului Goțiu. Vrea să vă spun că nu are relevanță că ne place sau nu ne place de senatorul Goțiu. Mi se pare că aceste personaj numit Palada nu ar trebui să mai fie primit în niciun platou de televiziune sau în niciun spațiu public, ci ar putea să primească un ordin de restricție. Aș vrea să cred că de mâine acest personaj dispare din viața publică și îi sugerez pentru sănătatea aerului din România să iasă într-o conferință și să își pună cenușă în cap. E cel mai sănătos lucru pe care poate să îl facă”, a declarat Gorghiu. Acesta a precizat că reprezentanții PNL nu vor mai participa la emisiuni la care este invitat Palada. „Nu se va merge în platou cu acest domn. Nimeni din PNL nu va mai frecventa emisiuni televizate cu acest domn în platou”, a adăugat Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.