Sesiune de informare despre comerțul electronic, organizată la Timișoara. Când are loc

Sesiune de informare despre comerțul electronic, organizată la Timișoara. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

comert online

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine din nou în sprijinul antreprenorilor din județ care doresc să-și dezvolte afacerea. Astfel, miercuri, 27 septembrie, între orele 10.00 – 12.30, la sediul instituției este organizată o sesiune de informare în e-commerce (n.r. comerțul electronic), în parteneriat cu o firmă privată, Camera de Comerţ Româno-Britanică şi Asociaţia Naţională a Antreprenorilor.

Evenimentul este dedicat dezvoltării afacerilor magazinelor online și start-up-urilor, fiind dezbătute subiecte de interes din domeniul e-commerce și din domeniul logistic.

„Sesiunea se va finaliza cu prezentarea unei povești de succes a unei companii din domeniu, iar specialiștii prezenți la eveniment vor răspunde tuturor întrebărilor din partea participanților”, transmite CCIA Timiș.

Participanții la sesiunea de informare pot afla, printre altele, care sunt noile tendințe și oportunități de creștere în comerțul online, cum îi poate ajuta un partener logistic sau cum poți să ai o prezență online eficientă.


De asemenea, fondatorul „Flori de ie”, un business românesc de succes la nivel internațional, va vorbi despre culisele unui astfel de start-up.

Participarea la eveniment este gratuită. Informații suplimentare la tel. 0372.185.285, e-mail: dpop@cciat.ro, Diana Pop – referent specialitate DREE / CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.