Spectacol ecvestru garantat la Herneacova International Jumping. Campionul României s-a clasat într-o...

Spectacol ecvestru garantat la Herneacova International Jumping. Campionul României s-a clasat într-o probă pe primele două poziții GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1073685020">
Foto: Gabriel Brezeanu

Cel mai important eveniment hipic organizat în România oferă multe surprize spectatorilor. Printre remarcații Herneacova International Jumping se numără și multiplul campion național Ionel Bucur. Ieri, cel care e și campion balcanic și-a învins fiul, pe Ionuț Bucur, chiar de ziua sa. Astăzi, seniorul Bucur a făcut spectacol în proba CSI1* Silver, unde s-a clasat pe locurile 1 și 2, concurând cu doi cai diferiți.

Herneacova e capitală europeană ecvestră pentru două săptămâni iar cei care se încumetă să străbată drumul care trece și pe lângă Cramele Recaș nu au motive să fie dezamăgiți. Zeci de participanți de valoare din străinătate au venit în județul Timiș iar printre remarcați se numără și sibienii Ionel și Ionuț Bucur. Primul a reușit astăzi o performanță rară. S-a clasat pe primele două poziții ale probei care a avut obstacolele la înălțimea de 120 de centimetri. Locul 1 l-a cucerit cu calul Quasar iar pe 2 s-a clasat cu calul Conte. Tot un român a sosit în concursul CSI1* Silver pe locul 3, e vorba de Călin Neme cu calul Quirro T.

În cadrul probei CSI2* Bronze s-a impus lituanianul Andrius Petovas, cu calul Clarity. În timp ce la CSI1* Gold, unde înălțimea obstacolelor a fost setată la 130 centimetri aurul i-a revenit lui Claudiu Gheorghe, cu calul Quintender, în timp ce Ionuț Bucur s-a clasat pe 2 cu calul Charma. Competiția continuă până duminică inclusiv, iar după o pauză de două zile se reia miercuri cu noi probe până în data de 24 septembrie. Intrarea spectatorilor e gratuită la Domeniul Herneacova, unde a fost construită cea mai modernă bază ecvestră din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.