Tânăr băut, lovit de autobuz. Ce obicei ciudat are victima atunci când...

Tânăr băut, lovit de autobuz. Ce obicei ciudat are victima atunci când consumă alcool

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost cât pe ce să plătească cu propria-i viaţă satisfacerea viciului pe care-l are. Originar din comuna cărăşeană Brebu, tânărul aflat ieri seară în stare avansată de ebrietate circula pe mijlocul drumului atunci când a fost călcat de autobuz, transmite infocs.ro.

Şoferul aflat la volanul mijlocului de transport azi-noapte mergea cu viteză legală pe DN58, drumul ce traversează centrul satului, moment în care i s-a părut că a atins ceva cu partea din spate.


După ce a verificat ce s-a întâmplat, a observat în şanţul de pe marginea drumului un om, care s-a ridicat şi a vrut să meargă înspre casă.

Imediat, a alertat 112, iar la faţa locului au sosit echipaje ale ambulanţei şi poliţiei, fiind transportat la UPU Reşiţa cu dureri în zona coastelor şi cu capul spart. Conform martorilor, nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva.

De fiecare dată când consumă alcool, bărbatul se plimbă pe mijlocul drumului şi-i salută pe toţi şoferii. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat la Brebu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.