Tânărul ucis de poarta de intrare în Timișoara asigura asistența medicală la...

Tânărul ucis de poarta de intrare în Timișoara asigura asistența medicală la echipa a doua a Ripensiei. Vezi mesajul clubului

0
DISTRIBUIȚI

Decesul studentului strivit de poarta de intrare în municipiul Timișoara, dărâmată în urma furtunii de ieri, a afectat și un club de fotbal din oraș. Divizionara secundă FC Ripensia a postat astăzi un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare, tânărul Vlad Baici fiind cel care asigura asistența medicală la echipa secundă a clubului.

Evenimentele tragice de ieri au afectat și sportul timișorean. ”Sincere condoleanţe familiei lui Vlad Baici.
Vlad a fost cel care ne asigura asistenţa medicală la echipa a 2-a a Clubului nostru. Dumnezeu să-l odihnească!”, e mesajul de pe pagina de Facebook a Ripensiei.

De asemenea, mama tânărului decedat lucrează al Policlinica Sportivă, colegii ei dorind de asemenea să-și transmită public regretele: „Colectivul Ambulatoriului pentru Sportivi este alături de familia colegei noastre Baici Eugenia în greaua suferință pricinuită de trecerea în neființă a fiului Vlad.


Sincere condoleanțe”.

Vlad Baici (24 de ani) era student în anul 6 la medicină dentară și era colaborator al Ripensiei Primavera, echipa a doua a roș-galbenilor, care evoluează în Liga a V-a. El a fost ucis duminică de poarta de intrare în Timișoara dinspre Lugoj. Construcția a căzut din cauza rafalelor puternice chiar pe mașina lui Vlad, care se afla la volan. Poliția Timiș a deschis un dosar penal în acest caz. Poarta de intrare în oraș a fost reabilitată în 2015 de Primăria Timișoara.

Surse oficiale din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții au declarat pentru PRESSALERT.ro că autorizația emisă de primăria Timișoara pentru lucrările de reabilitare este ilegală. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.