Timișoara Saracens irosește două puncte la ultima fază a încleștării cu CSA...

Timișoara Saracens irosește două puncte la ultima fază a încleștării cu CSA Steaua. Bucureștenii au egalat în inferioritate într-un meci fără eseu

0
DISTRIBUIȚI
Timișoara Sarances a remizat pe teren propriu. Foto: Gabriel Brezeanu

Timișoara Saracens nu a ieșit din pasa proastă din acest început de sezon. Campioana României a avut viață grea pe teren propriu cu liderul CSA Steaua. Deși au revenit și au condus pe tabelă bănățenii au fost egalați la ultima fază dintr-o lovitură de pedeapsă marcat Florin Vlaicu. Meciul din runda a patra a SuperLigii s-a încheiat astfel la egalitate: scor 15-15.

Florin Vlaicu a deschis primul scorul, după minutul 5, dintr-o primă penalitate acordată de arbitrul Ionuț Bodea. Gazdelor le-a luat aproape 20 de minute să revină în joc și pe tabelă. A fost 3-3 după o lovitură de pedeapsă transformată de Gabriel Conache. Misiunea timișorenilor nu a fost ușoară în continuare. În minutul 27 Helu a văzut primul cartonaș galben al întâlnirii. Curând a devenit evident că duelul se va da de la ”distanță”. În minutul 31 același Conache și-a dus echipa în avantaj înainte de pauză: 6-3. Nu a fost însă suficient. La reluare a fost momentul ”Americanului”, Vlaicu punctând pentru 6-6 în minutul 43.


Saracens de Banat a mai suferit o eliminare temporară, la Lemnaru, dar din nou Conache a fost exact de la distanță. Reușitele sale consecutive au dus Timișoara la +6, dar acest avantaj generos nu a durat mult, Vlaicu a lovit din nou după o oră de joc. De această dată printr-un dropgol. Conache face 15-12 în minutul 68 ca răspuns. Finalul părea să le aparțină campionilor. Neagu vede primul galben al steliștilor cu zece minute înainte de final, dar peste cinci minute Manumua ratează de la mare distanță. Mai mult, steliștii aveau să evolueze cu doi oameni în minus pe final. Deși au optat, în fine, pentru o încercare, bănățenii au irosit ultimul lor atac din cauza unui înainte stupid. Steaua a profitat la maximum și după o nouă eroare Florin Vlaicu a încheiat partida cu încă o penalitate transformată: cea pentru 15-15!

În urma acestui rezultat Steaua își păstrează locul 1 indiferent de rezultatul dintre Baia Mare și CSM Olimpia. Timișoara Saracens are doar șase puncte din trei partide disputate în noua ediție a SuperLigii și arată carențe în comparație cu sezoanele trecute.

Timișoara Saracens:

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.