Timișoara Saracens nu reușește să o învingă nici pe Dinamo. Cum s-a...

Timișoara Saracens nu reușește să o învingă nici pe Dinamo. Cum s-a desfășurat jocul de pe arena ”Florea Dumitrache”

0
DISTRIBUIȚI

Scenariul se repetă pentru Timișoara Saracens, care-și continuă evoluția slabă pe care o are de la începutul sezonului, oarecum inexplicabilă. După ce în etapa trecută campioana en titre a fost egalată la ultima fază de CSA Steaua, bănățenii nu și-au învățat lecția și au pățit-o din nou, tot contra unei echipe din București. Tot la ultima fază, când se afla în avantaj, trupa de pe Bega a fost egalată de Dinamo dintr-o lovitură de penalitate, scor final 22-22. Mai bine de jumătate dintre punctele bucureștenilor au fost reușite de Bratu, aflat într-o formă excepțională astăzi, fiind cel care a salvat un rezultat de egalitate pentru echipa sa.

„Sarazinii”, fără Rus, fostul căpitan, au fost conduși în minutul 20, după un început care a stat sub spectrul echilibrului. Eseul lui Vasilică Pascu, transformat de Bratu, a dus scorul la 7-0, ca mai apoi Conache, dintr-o lovitură de pedeapsă de la peste 50 de metri, să reducă din avantajul lui Dinamo. Dar Bratu nu a fost de acord, pentru că și-a trecut în cont alte trei puncte în urma unei lovituri de penalitate.

Simionescu a fost cel care a suflat în goarna revenirii, pe contraatac, eseul fiind transformat de Conache pentru un nesperat 10-10, dacă e să ținem cont de desfășurarea partidei.


A fost și scorul pauzei, în ciuda șanselor avute de ambele părți, la Timișoara Neculau fiind eliminat.

Bratu și-a demonstrat forma bună și după revenirea pe gazon. Grație a două lovituri de penalitate transformate, dinamovistul a majorat scorul la 16-10. A urmat o tresărire de orgoliu pentru bănățeni, care au fost nevoiți să demonstreze cine sunt campionii României. Will Helu și-a trecut în cont un eseu, aproape de colț, iar Conache nu a greșit nici de această dată, aducându-și echipa în avantaj.

Totul se îndrepta spre o victorie muncită a celor de la Timișoara Saracens. Halalilo a marcat tot în urma unui eseu, însă de această dată același Conache nu a mai izbutit să treacă mingea printre buturi. Reveniți în atac, bănățenii și-au prins adversarii cu garda jos și i-au penalizat tot prin Bratu, pentru 22-19, ca la ultima fază a meciului, „călăul” Bratu să nu fie de acord ca echipa sa să părăsească înfrântă gazonul, 22-22.

Timișoara Saracens speră ca în etapa viitoare să facă uitate evoluțiile slabe. Pe bănățeni îi așteaptă deplasarea de la Universitatea Cluj-Napoca, aparent facilă, ce va avea loc de astăzi într-o săptămână, în data de 30 septembrie, de la ora 11.00. După primele patru jocuri disputate în campionat, echipa de pe Bega se află pe poziția a cincea, cu 8 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.