Timișoara Saracens vrea să se revanșeze în fața propriilor fani după ultimul...

Timișoara Saracens vrea să se revanșeze în fața propriilor fani după ultimul eșec. Ce spun bănățenii despre duelul cu liderul CSA Steaua

0
DISTRIBUIȚI
Timișoara Saracens revine în nocturnă pe ”Marele oval”. Foto: Gabriel Brezeanu

Înfrângerea din deplasare cu CSM București nu a picat deloc bine campioanei. Timișoara Saracens se află după trei runde în afara careului de ași și așteaptă vizita Stelei pentru a-și demonstra că pe ”Arcul de Triumf” a fost doar un mic pas greșit. Tehnicianul Matt Williams spune că elevii săi trebuie să aibă mai multă încredere în propriile forțe, dar totodată problema indisponibilităților persistă la bănățeni.

”Nu am avut un debut de sezon foarte convingător. Avem multe oscilații în jocul prestat. Momente foarte bune și momente foarte slabe. Când nu mai suntem prezenți în joc sau lucrurile nu funcționează în parametri normali. Venim după meciul slab făcut la CSM București, trebuie să extragem lucrurile pozitive. Din orice înfrângere trebuie să învățăm. Mă aștept ca staful și jucătorii să învețe din această înfrângere. Pe un joc foarte slab pe care l-am desfășurat. Superliga se află la început de drum. Obiectivul nostru rămâne unul singur: câștigarea campionatului, orice alt rezultat înseamnă ratarea obiectivului. Ne așteaptă un meci foarte intens aș spune, împotriva celor de la Steaua, care e pe primul loc, vin după o serie de trei victorii, dar, mă aștept, și sunt convins că vom câștiga mâine”, a declarat Dușan Filipaș, vicepreședintele clubului bănățean.

”Aștept meciul de mâine seară.


Jucăm împotriva unor jucători tineri, de perspectivă, de la Steaua, care au jucat un rugby bun, pe care-l admir, cu o circulație bună a balonului. Deci avem o provocare importantă în față. Avem și noi lucruri de corectat. Pentru că am făcut multe erori săptămâna trecută, le-am făcut viața ușoară adversarilor, ceea ce a fost dezamăgitor. Dar competiția se va încheia în mai, iunie, nu în septembrie”, a spus Matt Williams.

”Ne aflăm în fața meciului 3 pentru noi, cu Steaua, un meci faorte greu pentru că avem de spălat unele păcate făcute cu CSM, acum trebuie să revenim, să facem un meci foarte bun mâine. Va fi și mai bine dacă am lua punctul bonus, ar fi bine pentru noi să câștigăm toate punctele. Știm că Steaua e o echipă bună”, a precizat și Vasile Rus, căpitanul campioanei.

Timișorenii au în continuare o duzină de jucători cu diferite afecțiuni medicale. ”Mai avem multe accidentări din păcate. Conache a revenit… James Doyle revine. Morrison va fi pe bancă. Umaga revine azi la antrenamente. Poate va fi pe bancă, vom vedea cum va fi, avea probleme la spate. Avem încă 12 jucători cu diverse probleme. Simionescu s-a pregătit bine ieri, a alergat, și va fi de asemenea pe bancă”, a adăugat Williams.

”Încercăm prea mult, ne-am apărat foarte bine… dar taclkingurile au fost asemănătoare cu cele din jocul cu Baia Mare. Am avut parte de o minge sărită cu ghinion. Am făcut prea multe erori… Sunt lucruri care țin de noi. Și, culmea, nu ține de a încerca din greu, ci de încrederea în forțele proprii”, a conchis tehnicianul australian despre erorile repetate ale elevilor săi.

Partida Timișoara Saracens – CSA Steaua București se dispută mâine, de la ora 19.00, pe arena ”Dan Păltinișanu”. Meciul contează pentru runda a patra a SuperLigii, cu un meci în minus bănățenii au doar patru puncte, față de cele 15 ale liderului roș-albastru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.