Timişoreanul Călin Lupu debutează cu primul său videoclip. Vezi povestea piesei „Angels...

Timişoreanul Călin Lupu debutează cu primul său videoclip. Vezi povestea piesei „Angels With Dirty Wings” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Călin Lupu este unul dintre artiştii cunoscuţi melomanilor care participă la concertele desfăşurate în Timişoara. Fostul participant la concursul Vocea României se concentrează de ceva vreme pe creearea unor compoziţii proprii şi a lansat recent primul său videoclip, care poartă numele de Angels With Dirty Wings .

„Este prima mea piesă oficială, iar videoclipul s-a filmat la Sânmihaiul Român pe un câmp. Tot timpul mi-am dorit să îmi compun piesele proprii, iar cel mai important lucru e ca lumea să se regăsească în melodiile mele.


Povestea acestei piese este una simplă: stăteam cu o chitară într-o cameră şi mi-a venit ideea unei piese cu un el şi o ea. De obicei când compun, mă inspiră lucrurile din jurul meu“, ne-a declarat artistul.

Producătorul acestei piese este Răzvan Mărcuci, timişoreanul care recent a concurat la concursul Vocea României, unde a interpretat piesa „Chandelier”.

Muzica şi textul piesei Angels With Dirty Wings îi aparţin lui Călin Lupu, iar lansarea oficială a acestuia va avea loc vineri 22 septembrie, de la ora 20, la Vinoteca Tohani, unde artistul va susţine şi un mini – recital.

„Genul pe care îl abordez nu este definit. Depinde ce îmi dictează piesa. Melodia asta a ieşit un soi de pop – rock, următoarea poate să fie brit – pop. Produc piesele în studio şi acolo mergem pe ce feeling ne dă piesa. Nu prea îmi place să fiu încadrat în genuri pentru că s-ar putea să produc o piesă doar acustică sau cu vioară, sau acapella. Am multe piese compuse şi am avut un feedback foarte bun la piesa asta, de aceea am hotărât să îi fac un videoclip“, a mai adăugat Călin Lupu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.