Timișorenii, așteptați să participe la ultima pedalare în natură din acest an...

Timișorenii, așteptați să participe la ultima pedalare în natură din acest an organizată de “Verde pentru Biciclete”. Care este traseul

0
DISTRIBUIȚI

tura ciclista banateana

Iubitorii mersului pe două roți sunt invitați să participe la ultima pedalare în natură organizată de “Verde pentru Biciclete” în acest an. Acțiunea are loc sâmbătă, 16 septembrie, iar lungimea traseului este de aproximativ 50 de kilometri, durata de parcurgere fiind de aproximativ cinci ore.

Potrivit organizatorilor, punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este stația de autobuz de la AEM, ora 09.00.


De la ora 09.30, participanții vor pleca pe traseul: AEM – Urseni – Lunca Timișului – Șag – Sânmihaiul Român – La Livada – Timișoara.

“În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună. Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip mountainbike, corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă”, comunică “Verde pentru Biciclete”.

Această tură bănățeană este ultima dintr-o serie de șase care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. “Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă”, transmit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.