Trei irakieni au vrut să treacă prin vamă fără niciun act după...

Trei irakieni au vrut să treacă prin vamă fără niciun act după ce un italian i-a luat la ocazie

0
DISTRIBUIȚI

Un cetăţean italian a fost oprit la vama Cenad, vineri, când intenţiona să treacă graniţa. În maşina şoferului se aflau trei cetăţeni irakieni, despre care bărbatul de 53 de ani a spus că nu avea habar de faptul că sunt migranţi şi că i-a luat la ocazie, încercând să îi ajute.

Conducătorul auto se afla la volanul unui autoturism marca Nissan Juke, înmatriculat în Germania, fiind însoţit de o femeie în vârstă de 34 de ani cu cetăţenie olandeză.


Alături de ei se aflau alţi trei irakieni, care nu aveau documente de călătorie.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbaţii au vârste cuprinse între 28 şi 32 de ani, solicitanţi de azil în România. Şoferul italian le-a declarat autorităţilor că i-a luat pe cei trei la ieşirea din Timişoara, irakienii făcându-i semn să se oprească, neavând habar de situaţia în care se află.

În cauză polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cei trei cetățeni irakieni, aceștia fiind predați în data de 02.09.2017 Centrului de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.