Tricou al naționalei de fotbal a României, scos la licitație pentru a...

Tricou al naționalei de fotbal a României, scos la licitație pentru a o fetiță din Timișoara care nu poate să meargă și să vorbească

0
DISTRIBUIȚI

aicha

Timișorenii cu inimă mare, pasionați de fotbal, sunt încurajați să facă o faptă bună pentru o fetiță care luptă să meargă și să vorbească, iar pentru asta are nevoie de ședințe de terapie, care sunt extrem de costisitoare. Astfel, la mijlocul acestei luni, a fost scos la licitație un tricou al naționalei de fotbal a României. Acesta a fost donat de portarul Costel Pantilimon și are autografele jucătorilor.

Cu fondurile strânse, Aicha va putea beneficia de o nouă sesiune de terapii la Barcelona. Licitația este deschisă până în data de 22 septembrie, la ora 20.00. Cristian Tulbure, tatăl fetiței bolnave, spune că persoana care va oferi cei mai mulți bani va intra în posesia tricoului semnat de 22 dintre jucătorii echipei naționale de fotbal: Costel Pantilimon, Steliano Filip, Cosmin Moți, Ovidiu Hoban, Vlad Chiricheș, Alexandru Chipciu, Adrian Popa, Florin Andone, Nicușor Stanciu, Gabriel Torje, Claudiu Keșeru, Razvan Marin, Valerică Găman, Silviu Lung Jr., Bogdan Stancu, Dragoș Grigore și Cristian Săpunaru.

Aicha, diagnosticată cu tetrapareză spastic-diskinetică și retard de limbaj, a trecut prin mai multe terapii, iar tatăl ei a făcut eforturi pentru ca cea mică să beneficieze de aceste tratamente.


Îmbucurător este că terapiile dau rezultate. De câteva luni, micuța a reușit să facă primii pași și să-și rostească câteva fraze. Însă Aicha are nevoie de sprijin în continuare. Urmează să meargă la terapie în Barcelona pentru a opta oară, de data aceasta pentru trei săptămâni.

„În urma terapiilor făcute la Barcelona rezultatele nu au încetat să apară. Mersul e din ce în ce mai corect, chiar dacă e susținută. A început să vorbească destul de cursiv și fără întreruperi”, spune tatăl Aichei.

Mai multe informații despre cum puteți să o ajutați pe Aicha sunt disponibile AICI!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.