Tudose și Robu TUNĂ la adresa Enel: „Îngrozitori, nu se poate așa...

Tudose și Robu TUNĂ la adresa Enel: „Îngrozitori, nu se poate așa ceva”. Guvernul promite bani pentru cei afectați de furtună

0
DISTRIBUIȚI

E jale în sute de localități din Timiș, după furtuna care a lovit ieri județul nostru. Conform declarațiilor premierului Mihai Tudose, prezent astăzi la Timișoara pentru un comandament de urgență, nu mai puțin de 250 de localități din Timiș nu au nici acum curent electric.

„Mobilizare exemplară ale structurilor MAI, MApN și în sistemul de sănătate din Timiș.


Din păcate, avem cinci decese. Mesajul foarte bun pentru toată lumea cu o singură excepție. Cei de la Enel, îngrozitori, nu se poate ceva. Am încercat să discut cu ei și astăzi, ei spun că muncesc, dar mai durează câteva zile. Nu se poate așa”, a declarat Tudose.

Aceeași părere o are și primarul Nicolae Robu, care a precizat că atitduinea Enel față de consumatori este una de neacceptat. „Am mai discutat și o problemă punctuală care ține de capacitatea companiei Enel. Eu am mai punctat că nu este vorba despre liderii locali Enel, care își fac treaba foarte bine, dar concluzia mea este că Enel în termeni de politică de companie nu a făcut ceea ce ar fi trebuit să facă și asta explică incapacitatea companiei de a remedia defecțiunile. (…) Am profitat de prezența domnului ministru și l-am rugat să discute și această problemă cu reprezentanții companiei”, a spus edilul. Premierul Tudose a subliniat că în aceste momente se lucrează la actele prin care localitățile sinistrate vor primi bani de la guvern. Prioritare sunt școlile și spitalele afectate.

Foto: Gabi Brezeanu (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.