Ultramaraton de 48 de ore, organizat la Timișoara, în premieră pentru România....

Ultramaraton de 48 de ore, organizat la Timișoara, în premieră pentru România. Cum poți participa

0
DISTRIBUIȚI

Concursul internaţional de alergare de anduranţă S24H este o cursă de ultramaraton care presupune parcurgerea unei distanţe cât mai mari în decursul a 12, 24 sau respectiv 48 ore de alergare, individual sau în ştafetă, pe o buclă cu lungimea de 1236 metri, asfaltată şi iluminată nocturn.

Competiția va avea loc între 22 și 24 septembrie 2017, cu pornire din Parcul Copiilor din Timișoara.

Pe traseu vor fi amplasate două puncte de hidratare/alimentare (dotate cu apă, glucoză, electroliţi, fructe, covrigei, ciocolată, mâncare caldă), unul amplasat în zona de start, altul la jumătatea buclei. Pe traseu vor mai fi amplasate corturi în care alergătorii îşi vor putea depozita propriul echipament, mâncare sau sac de dormit.

Pe întreaga perioadă a probei la care s-au înscris, participanţii pot alerga, pot merge la pas, pot lua pauze pentru a se odihni, pot dormi.


Este însă obligatoriu ca ei să rămână în zona de concurs. Părăsirea zonei concursului este considerată abandon. La expirarea timpului pentru cursa la care s-au înscris (semnalizată de către organizatori printr-un semnal sonor), alergătorii se vor opri în punctul de pe traseu în care se vor afla, îşi vor scoate numărul BIB (sau un alt obiect înmânat de organizatori) şi îl vor plasa pe sol. Oficialii cursei vor veni pe traseu să măsoare distanţa finală parcursă de fiecare alergător în parte.

Concurenţii trebuie să se descurce singuri, fără a fi însoţiti de pacer.

Această competiţie este organizată pentru alergătorii de anduranţă amatori şi profesionişti care au împlinit vârsta de 18 ani şi care sunt apţi din punct de vedere medical, fizic şi mental să susţină acest tip de efort. Adeverinţa de la medicul de familie cu examen cardio-respirator este obligatorie pentru probele individuale şi va fi înmânată organizatorilor la ridicarea kitului de participare. Sunt exceptaţi de la înmânarea adeverinţei de la medic participanţii la proba de ştafetă 12h.

Fiecare finisher va primi medalie şi diplomă de participare. Vor fi premiate următoarele probe şi categorii:

Individual 12h, 24h şi 48h: Open General Masculin; Open General Feminin. Categoriile de vârstă (Masculin şi Feminin) 18-35 ani; 36-49 ani; 50+ ani. Ştafeta 12h Open General Masculin 2 persoane; Open General Feminin 2 persoane; Open General Masculin 4 persoane; Open General Feminin 4 persoane.

Ştafetele mixte sunt incluse şi premiate la Ştafete Masculine.

Înscrierea la concursul internaţional de alergare de anduranţă S24H se face completând formularul on-line din secţiunea Înscriere de pe situl oficial al evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.