Un motociclist a sfidat moartea și apoi a făcut un gest obscen...

Un motociclist a sfidat moartea și apoi a făcut un gest obscen către mecanicului de tren. Cu ce amendă s-a ales VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

motociclist

Un motociclist din vestul țării s-a ales cu o amendă uriașă, după ce nu a respectat semnalele acustice și luminoase la o trecere la nivel cu calea ferată, iar apoi i-a arătat un gest obscen mecanicului de tren, întreaga scenă fiind filmată.

Totul s-a întâmplat în orașul Arad, în data de 8 septembrie, dimineața. Potrivit reprezentanților Inspecoratului Județean de Poliție Arad, un tânăr de 26 de ani a condus o motocicletă pe Calea Șiriei din oraș, în direcția Horia, iar la trecerea la nivel cu cale ferată nu a respectat semnalele acustice și luminoase, depășind mașinile staționate și trecând peste liniile de tren.


Asta deși a reușit la limită să evite impactul cu locomotiva de tren.

După ce a efectuat trecerea peste calea ferată, s-a oprit și i-a arătat mecanicului de tren gesturi obscene, iar apoi și-a continuat drumul. Polițiștii au reușit să-l identifice pe motociclist și l-au amendat cu 3.400 de lei.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au identificat motociclistul în persoana unui tânăr de 26 de ani, din localitatea Horia. Acesta a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice) cu suma de 2.900 de lei și conform Legii 61/1991 (pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviațuire socială, a ordinii și linițtii publice) cu suma de 500 de lei. De asemenea, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, transmite IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.