Un spectator a murit în timpul unui meci de fotbal

Un spectator a murit în timpul unui meci de fotbal

0
DISTRIBUIȚI

Tragedie la un meci de fotbal disputat duminică seară în cadrul unei etape de Liga a V-a, care s-a disputat în vestul ţării.


Înainte de fluierul de start al partidei ce a avut loc în localitatea Munar din judeţul Arad un spectator s-a prăbuşit din senin de pe bicicletă, conform aradon.ro.

Originar din Sânpetru German, bărbatul în vârstă de 57 de ani era un iubitor de fotbal care participa la fiecare meci jucat de trupele din Secusigiu. „Om de aleasă omenie, simplu, cinstit, cu frică de Dumnezeu”, a declarat, conform sursei citate anterior, primarul localităţii, Ilie Cheşa.

Portarul echipei din Munar l-a văzut pe spectator când a căzut în spatele gardului, fiind totodată cel care i-a scos limba pentru a nu se sufoca. La 16.58 s-a dat apelul către 112 din partea unui delegat al echipei gazdă, Grigore Moiş. A durat 20 de minute până la sosirea elicopterului SMURD, care a aterizat pe suprafaţa de joc la 17.18.

În ciuda eforturilor care au durat trei sfert de oră, la ora 18.00 s-a constatat decesul, iar victima a fost preluată de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.