Zeci de bilete de tratament în stațiuni disponibile pentru pensionarii din Timiș....

Zeci de bilete de tratament în stațiuni disponibile pentru pensionarii din Timiș. Cum le pot obține

0
DISTRIBUIȚI

pensionar

Pensionarii din județul Timiș care suferă de diferite afecțiuni sunt trimiși și în această toamnă în stațiuni balneare la tratament, pe banii statului.


Casa Județeană de Pensii Timiș transmite că se distribuie, prin solicitare directă, 42 de bilete de tratament în mai multe stațiuni din întreaga țară.

Este vorba de 29 de bilete pentru persoane cu reumatism, în stațiunile Amara, Bala, Calacea, Neptun și Tinca, patru pentru timișeni cu afecțiuni digestive, în stațiunea Slănic Moldova, trei pentru cei cu afecțiuni ale căilor respiratorii, în stațiunea Turda, și șase pentru cei cu afecțiuni cardiovasculare, în stațiunea Tușnad.

Biletele de tratament sunt distribuite la sediul Casei Județene de Pensii Timiș pensionarilor și asiguraților bugetului asigurărilor sociale de stat.

„Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună și/sau adeverință cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie xerox)”, transmit reprezentanții Casei Județene de Pensii Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.