Zeci de elevi premianți de la o școală din Timișoara, într-o tabără...

Zeci de elevi premianți de la o școală din Timișoara, într-o tabără gratuită la Costinești. Banii, strânși din sponsorizări

0
DISTRIBUIȚI

Zeci de elevi care au obținut premii la concursurile județene și naționale la care au participat în ultimul an școlar, înscriși la Școala Generală Nr.


30 din Timișoara, au parte de o experiență de vis, în această perioadă. Reprezentanții unității de învățământ au reușit să strângă suma de aproximativ 60.000 de lei din sponsorizări de la diferite firme, dar și prin redirecționarea celor 2% din impozitul pe venit de către mai mulți părinți.

Cu banii adunați, 82 de elevi premianți, plus 16 profesori care i-au pregătit pentru competițiile școlare, au fost trimiși într-o tabără gratuită la Costinești, desfășurată în perioada 29 august – 7 septembrie.

“Este al doilea an în care trimitem în tabără la Costinești, cu bani din sponsorizări și prin ONG-ul părinților Mlădițe Însorite, toți elevii care au obținut premii la concursurile naționale și județene, împreună cu dascălii lor. Anul trecut, am trimis în tabără 40 de copii și profesori, anul acesta sunt 98”, ne-a declarat Mihaela Șora, directorul Școlii Generale Nr. 30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.