Zeci de șoferi, amendați după ce au parcat pe pista de biciclete...

Zeci de șoferi, amendați după ce au parcat pe pista de biciclete de pe strada Gheorghe Lazăr. Unde poți face sesizări

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali sunt cu ochii pe șoferii care își lasă mașinile pe pistele de biciclete nou amenajate de Primăria Timișoara în zona centrală, și în special pe str. Gheorghe Lazăr.

Astfel, doar în acest sfârșit de săptămână, au fost aplicate 27 de amenzi numai pe această stradă unor șoferi care și-au parcat mașinile pe pista special amenajată pentru circulația vehiculelor pe două roți.

De asemenea, în luna august au fost aplicate peste 120 de amenzi șoferilor care au fost depistați cu mașinile pe pistele de biciclete din oraș, în unele situații autoturismele fiind și ridicate.

“Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația în vigoare pentru a evita sancționarea și chiar ridicarea autovehiculelor.


Sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea pe pistele pentru bicicliști sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Timișorenii care observă mașini parcate pe pistele amenajate în oraș pentru circulația bicicliștilor pot face sesizări la numărul de telefon special înființat 0356.913.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.