Accident în apropiere de Timișoara, cu șofer băut: un bebeluș de 7...

Accident în apropiere de Timișoara, cu șofer băut: un bebeluș de 7 luni a ajuns la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Spaimă cumplită pentru un bebeluș de 7 luni din județul Timiș. Acesta s-a speriat îngrozitor după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp la Sânmihaiu Român. În incident au fost implicate două mașini care s-au izbit frontal. Patru persoane se aflau în cele două autoturisme, printre care și un copil. Adulții nu au fost răniți și au refuzat transportul la spital. Minorul nu are traumatisme însă a fost transportat la spital împreună cu mama din cauză că era foarte agitat.

La fața locului au intervenit 7 pompieri de la Detașamentul 2 Timișoara, cei de la Descarcerare, un echipaj SMURD  și polițiști.


În accident au fost implicate un Volksvagen Golf și un Opel.

UPDATE: Potrivit polițiștilor, șoferul Volkswagenului, un bărbat de 53 de ani, circula pe o stradă din Sânmihaiu Român și nu a acordat prioritate Opelului care circula regulamentar. În urma impactului, bebelușul nu a fost rănit dar pentru că era extrem de agitat a fost transportat, împreună cu mama, la spital.

În urma testării cu alcooltestul, a rezultat că șoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele conducătorului auto care a provocat accidentul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.