Accident grav în apropiere de Timișoara: patru persoane, între care doi copii,...

Accident grav în apropiere de Timișoara: patru persoane, între care doi copii, au ajuns la spital UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această seară la ieșirea din Timișoara spre Șag, chiar în curba în care drumul național se desparte de șoseaua care duce spre Peciu Nou.

Două mașini, în care se aflau în total șapte persoane, au intrat în coliziune, în urma accidentului rezultând cinci persoane rănite, între care doi copii.


La fața locului au intervenit un echipaj SMURD, două de la Serviciul de Ambulanță Județean și o mașină de descarcerare a ISU. Cei cinci răniți, conștienți, au fost transportați la spital.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Accidentul s-a produs după ce un șofer în vârstă de 70 de ani, care se afla în mașină cu soția de 67 de ani și venea dinspre Peciu Nou, nu a acordat prioritate, la intrarea pe DN 59, unei mașini care circula regulamentar și a izbit-o în plin. Cei doi bătrâni au fost răniți și au fost transportați la spital. În automobilul rănit se aflau și doi copii, care nu au fost răniți, dar au fost duși la spital, pentru siguranță. Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.