Ionuț Popa a primit vot de încredere de la conducere. Ce așteaptă...

Ionuț Popa a primit vot de încredere de la conducere. Ce așteaptă de la jucătorii săi în duelul cu Astra

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli Timișoara revine la meciurile din elită cu un moral îmbunătățit după succesul din Cupă. Ionuț Popa nu ascunde că a fost încântat de mesajul de susținere afișat pentru el de fanii echipei în detrimentul ”conducerii orașului”. Tehnicianul așteaptă ca la jocul de mâine cu Astra elevii săi să arate determinarea din startul sezonului.

”Le mulțumesc suporterilor de la meciul din Cupă, au dovedit că au încredere în continuare în echipă. Satisfacția mare a fost că acel meci a fost câștigat… S-a stabilit o ierarhie clară, ACS Poli e echipa orașului și a județului, la fel ca și ASU Poli… Mulțumesc suporterului care mi-a trimis poza cu acel banner, doar la Iași am mai avut așa banner”, a declarat Ionuț Popa.

”Trecând la joc, normal că nemulțumește întreaga suflare faptul că nu am reușit să facem mai multe puncte. Ați observat că după meciul cu Iași au apărut acele fragmente de ghinion… Și pentru meciul cu Astra avem numeroși jucători cu probleme. Intră Soljic, iese Artean, … mai sunt accidentați Cânu, Șeroni, Străuț și Drăghici. Mizăm pe un reviriment al jucătorilor, o determinare demonstrată în urmă cu ceva timp.


Le reamintesc că în fotbalul românesc diferența o face determinarea. Am avut înaintea meciului un episod interesant. Conducerea a venit și a stat cu jucătorii la o discuție. Le-au spus că au încredere în ei… lucru care ar trebui să-i mobilizeze. În ceea ce privește stafful ni s-a spus că ni se dă credit și nouă și nimeni nu se va atinge de jucători și antrenori până la sfârșitul anului. Există și momente grele și ușoare… sunt momente inevitabile. Eu mi-aș dori să ieșim repede și să obținem rezultate”, a mai spus Popa.

Tehnicianul așteaptă acum ca elevii săi să dea totul pe teren după perioada neagră din campionat. ”Adversarul nostru e o fostă campioană, o echipă care a trecut și ea prin momente grele, s-au despărțit dar au și venit, a revenit Seto, l-au adus în atac pe Le Tallec, care a jucat chiar la Liverpool. Au jucători care cochetează cu Europa, precum Ioniță. Își desfășoară jocul pe părțile laterale, greu de învins dar nu e imposibil. Sper ca jucătorii mei să dea totul pe teren, au obligația morală de a lupta până la ultima picătură”, a precizat Ionuț Popa.

Tehnicianul timișorenilor a ”taxat” faptul că în continuare există antrenori care se autopropun la club: ”De un an și jumătate au fost variante și variante… Mă ambiționează, dar mă deranjează. Antrenorul trebuie să demonstreze, e ca și cum ai merge la o femeie și ai spune că ești grozav, dar tu ești și urât”.

”Nu ne gândim la nimic. Să jucăm bine și să câștigăm… Play-off-ul? Mai sunt multe etape. Noi am pierdut meciul cu Chiajna, aici a fost… Mi-a fost ciudă că nu am putut avea primul 11, cu primul unsprezece nu ne băteau niciodată… E o problemă de lot, mai trebuiam să aducem doi-trei jucători”, a conchis Ionuț Popa.

”Atmosfera e bună. Aveam nevoie de o victorie. Ne dorim să câștigăm și împotriva celor de la Astra. E un meci dificil. Astra, împreună cu Botoșani sunt surprize plăcute ale campionatului. Ne așteaptă un meci foarte greu”, a spus și mijlocașul Gabriel Vașvari.

Partida ACS Poli – Astra Giurgiu se dispută mâine, de la ora 20.45, în etapa a XVI-a a Ligii I.

1 COMENTARIU

  1. fara doi-trei fundasi chiar va fi greu. nu poti sa faci din Ciucur fundas lateral deaceea ca nu ai altul. accidentarile tin prea mult, Seroni, Cinu sint oameni de baza si cind sint accidentati nu are cine ii inlocui plus ca fundasii mai iau si cartonase mai multe si stau pe banca din cauza asta. deci 3 aparatori ca si manasse de la chiajna, cam asta ar trebui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.