Ionuț Popa, ”șters” înaintea derby-ului cu ASU Politehnica. Tehnicianul lui ACS Poli...

Ionuț Popa, ”șters” înaintea derby-ului cu ASU Politehnica. Tehnicianul lui ACS Poli a cerut conducerii pedepsirea propriilor jucători

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

Ionuț Popa a părut încă afectat de rezultatul cu FCSB la conferința de presă premergătoare ”partidei-șoc” cu ASU Politehnica din Cupa României. Tehnicianul lui ACS Poli pare preocupat destul de mult de elevii săi, cerând conducerii chiar ca aceștia să fie pedepsiți după atitudinea arătată în ultimul joc.

”Mi-aș dori să-mi puneți întrebări, nu am chef după înfrângerea asta să mai vorbesc, chiar să ies pe stradă și să răspund la telefoane…”, au fost primele vorbe ale tehnicianului echipei de Liga I astăzi.

”Am atâtea probleme că nu mă gândesc la adversar. Problemele noastre, că nu câștigam, cum jucăm”, a răspuns Popa când a fost întrebat de cum vede ASU Poli. Antrenorul a fost evaziv, dar a recunoscut printre rânduri importanța duelului de mâine.

Tehnicianul acuză în continuare mai multe absențe pentru duelul din Cupă. Soljic e suspendat iar Cânu, Drăghici, Șeroni și Crețu se numără printre jucătorii cu probleme medicale.”Pe lângă cei șapte care au lipsit. Al optulea e Soljic, care a luat roșu, și intră Țigănașu”, a preizat tehnicianul lui ACS Poli. Popa reiterează ideea că va miza pe mai mulți tineri: ”Dacă în meciul cu Steaua au jucat patru, de ce nu pot juca toți cei cinci din lot?!”.

”Șeroni are întindere, o problemă care a apărut după antrenament, nu e primul caz, mai sunt cazuri în care azi unii fac antrenament, mâine sunt accidentați…”, a mai spus Popa.

Întrebat de greutatea întâlnirii cu rivalii locali, Popa a subliniat că acesta poate fi considerat într-adevăr un meci aparte. ”Pentru mine orice joc e oficial (sic!). Cât de important e meciul face diferența. Trebuie tratat cu multă seriozitate și concentrare. Normal că poate fi o rivalitate. Dar e important ca jucătorii noștri să se trezească din letargia asta și să nu mai fie așa de lipsiți de atitudine”, a adăugat Popa.

”E un meci al orgoliilor.


E cum se zice: se bate echipa suporterilor, cu a Primăriei… Mă gândesc că pentru ei vor veni mai mulți spectatori”, a concluzionat Denis Haruț.

A cerut pedepse pentru jucători

Ionuț Popa nu a digerat nici acum eșecul cu FCSB și a cerut ca aceștia să fie sancționați pentru ultimul rezultat rușinos. ”E cel mai rușinos rezultat din cariera mea, de aceea am întocmit un referat să ia măsuri. Normal că la jucători mă refer, să se aplice regulamentul intern. Privind comportamentul, rezultatul. Conducerea va stabili, sunt penalizări”, a conchis Popa.

Unele voci spun că tehnicianul a pierdut ”vestiarul”. ”Eu spun că ROI înainte de a merge la primar, jucătorii trebuie să apeleze la antrenor sau directorul sportiv”, a adăugat Ionuț Popa.

Întrebat de publicul așteptat acesta a fost mai degrabă ironic. ”Depinde și de timp, dacă e frumos vor veni mulți și vor susține Poli. Când spui Poli și vine unul din altă țară își dă seama că sunt strigări pentru ambele echipe”, a precizat tehnicianul.

”Chestiunea asta e așa… Și primarul a răbufnit la adresa atitudinii, echipă care câștigă meciuri grele și din etapa a 11-a nu mai are atitudine, e un semn de întrebare”, a fost o altă replică a antrenorului lui ACS Poli.

Partida ASU Politehnica – ACS Poli se dispută mâine, de la ora 18.00, în 16-imile de finală ale Cupei României. Jocul se va disputa pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Biletele costă 15 lei și au fost puse în vânzare în mai multe locații partenere ale druckerilor (DArc, Bierhaus, Uman Shop, La Mihai, Tornado Bar, Spartan (Martirilor, Galeria 1), Grill Sârbesc, Zone Cafe), precum și în centrul Timișoarei, lângă McDonalds. De asemenea tichetele se vor vinde și în ziua partidei în jurul stadionului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.