Ionuț Popa are probleme de lot și pentru jocul cu FCSB: ”Sunt...

Ionuț Popa are probleme de lot și pentru jocul cu FCSB: ”Sunt supărat, nu mă plâng”. ACS Poli l-a prezentat azi pe Abraw, atacantul adus ”în lipsă de altceva”

1
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa. Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli are parte duminică de un meci infernal, în condițiile în care se află într-o formă proastă și întâlnește pretendenta la titlu FCSB. Mai mult, timișorenii au în continuare absențe iar lonuț Popa a ținut să precizeze că nu se plânge și că nu se simte amenințat, cu referire la replicile primarului Nicolae Robu.

”Ne gândim să putem da o replică bună unei echipe care face performanță în Europa. O adevărată selecționată divizionară și în condițiile în care eu sunt așa, supărat, și nu mă plâng. Mi-e ciudă că nu pot să aliniez cea mai bună echipă, să folosesc cei mai buni… A venit din senin și accidentarea lui Crețu, l-am scos din lot. După meciul cu Tomnatic a fost în regulă și acum spune că are probleme. Era necesar pentru că am încercat să folosesc alți jucători, alt sistem, era nevoie de o echipă de D. Nu a fost cu durități. Adversarul nu a opus o rezistență… Am fost destul de mulțumit, am evoluat cu trei-patru jucători. Alții schimbați. Încerc să fac ceva. Dacă spun că nu am jucători devin plângăcios”, a declarat Ionuț Popa încercând să fie subtil.

”Când câștigă echipa e bine pentru jucători, când pierde e vina antrenorului… Eu știu, cu amenințările astea. De atâtea ori am fost… Dacă vă aduceți aminte anul trecut am spus că dacă sunt lăsat în pace și e liniște salvez echipa… Acum încerc să spun același lucru. Și dacă pierd șapte jocuri acum îndeplinesc obiectivul, primele zece”, a fost o altă replică a tehnicianului.

”În continuare sunt foarte mulți absenți. Poate vor juca și doi-trei juniori”, a mai spus Popa cu referire la absențe.


Pe lângă Țigănașu (suspendat), lipsesc Cânu, Crețu, B. Străuț, Drăghici și Haruț, din cauza diverselor probleme medicale.

Au jucat un nou amical cu Tomnaticul

Ieri, ACS Poli a jucat un meci ”ad-hoc” cu Unirea Tomnatic (L4 Timiș), câștigat fără probleme la scor. Se pare că amicalul a fost și pentru Abraw, dar noul atacant nu a înscris. Mailat a fost, în schimb, în formă. ”Mie îmi trebuie un atacant care să dea gol… Dacă nu dă nici cu ăștia din județ… Batin nu a vrut să vină”, a precizat Popa.

Golurile timișorenilor au fost marcate de: Mailat (3 goluri), Munteanu, Doman, Podină și Miguel. ACS Poli a început jocul cu Unirea Tomnatic în formula: Straton – Crețu, Melinte, Šoljić, Şeroni, Artean, Vaşvari, Ciucur, Munteanu, Mailat, Abraw. Au mai intrat: Smaranda – Haruț, Țigănaşu, Bocșan, Podină, Oprea, Čurjurić şi Bianconi.

Abraw, confirmat în fine

Camaldine Abraw (27 ani), atacantul aflat în pregătiri timp de două săptămâni, a semnat în fine cu ACS Poli. ”Abraw e rezolvat, ieri l-am folosit de la început, e într-o proporție de 50% spun eu, el zice 60. Am văzut că e nepregătit. S-a antrenat în Africa de Sud cu o echipă…”, a spus Ionuț Popa despre jucătorul are a îmbrăcat tricoul naționalei statului Togo.

”Vreau să mulțumesc conducerii, că are încredere în mine, voi da tot ce am mai bun ca să câștigăm. Sper să joc duminică. E un meci cu o echipă bună. M-am antrenat cu colegii mei. Încă mă pregătesc, mi se caută locul în echipă. Vreau să răspund bine. Ca jucător trebuie să te adaptezi sistemului. E greu meciul, în special acesta pentru că e cu una dintre echipele tari”, a declarat Camaldine Abraw. Acesta a semnat pe doi ani de zile și în sezonul precedent nu a evoluat după o operație la genunchi.

Partida FCSB – ACS Poli Timișoara se dispută duminică, de la ora 20.45, în etapa a 15-a a Ligii I. Bucureștenii sunt pe 2 cu 29 de puncte, 11 mai multe decât bănățenii, locul 8.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.