Amenzi usturătoare de la Poliția Locală pentru operatorii de telefonie mobilă și...

Amenzi usturătoare de la Poliția Locală pentru operatorii de telefonie mobilă și cablu din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Operatorii de telefonie mobilă și cablu din Timișoara au primit amenzi mari de la polițiștii locali. Aceștia au descoperit, în urma unor verificări după furtuna de acum două săptămâni, că reprezentanții acestor companii au lăsat în stradă bucăți de cablu, încălcând astfel legislația în vigoare.

„S-a constatat că mai mulți operatori de servicii telefonice, internet și televiziune au abandonat bucăți de cablu pe domeniul public, acestea fiind un pericol pentru participanții la trafic, inclusiv pietoni, în unele cazuri fiind lăsate pe trotuare, dar conferă și un aspect inestetic orașului.


În cursul zilei de ieri au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale de 1000 lei fiecare în cazul unor operatori (RCS&RDS, UPC) care au abandonat cabluri pe Calea Șagului, Pestalozzi, Martir Ioan Mariuțac, iar în săptămâna trecută au fost aplicate alte trei sancțiuni operatorilor RCS&RDS, UPC și Orange, care și-au abandonat cablurile pe Bdul Regele Ferdinand I, în zona Catedralei Mitropolitane. Pe lângă cele 6 sancțiuni aplicate au mai fost constatate, fiind în lucru, alte 40 de astfel de situații pe raza municipiului Timișoara, observate în teren de polițiștii locali sau sesizate de cetățeni. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că abandonarea unor astfel de resturi, materiale pe domeniul public se sancționează conform HCL 371/2007 modificată și face apel la operatorii de cablu să respecte legislația din domeniu”, a informat Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.