Anunțul de ultimă oră al ministrului Transporturilor legat de centura de sud...

Anunțul de ultimă oră al ministrului Transporturilor legat de centura de sud a Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Centura de sud a Timișoarei are un nou termen pentru începerea lucrărilor, cel puțin asta a anunțat astăzi, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.


Prezent în capitala Banatului la o întâlnire cu directorii structurilor care se ocupă de drumuri, ministrul a explicat în ce stadiu se află proiectul centurii de sud.

„Centura a fost primul proiect care a fost lansat la sfârșitul lunii martie în vizita pe care am făcut-o la Timișoara. Dacă nu mă înșel, avem 12 ofertanți pentru acest obiectiv, sunt în analiză și cred că la finalul lunii octombrie o să avem declarat un câștigător și sper să nu facă contestație. Altminteri, este și treaba dumneavoastră, a presei, să mai veniți și să ajutați autotitățile centrale și cele regionale și să îi promovăm pe cei care fac contestație, pentru că vă spun, documentele sunt întocmite cum trebuie. Dacă cineva vrea să facă o contestație, poate să o facă, dar întemeiat. De foarte multe ori văd că sunt contestații care se elaborează înainte de finalizarea procedurii deschidere a ofertelor, tocmai pentru că nu au timpul necesar să se pregătească pentru a participa la licitație. Asta nu mi se pare normal, dacă ești o firmă serioasă, te pregătești, dacă am stabilit termenul 10 octombrie, atunci trebuie să vii să depui, nu să invoci tot felul de motive aberante, care se dovedesc că nu sunt sustenabile pentru a prelungi perioada de depunere a ofertelor”, a spus Cuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.