Aruncatul mușcatelor de pe Michelangelo în Bega, sportul preferat al turiștilor străini....

Aruncatul mușcatelor de pe Michelangelo în Bega, sportul preferat al turiștilor străini. Ce amenzi au luat doi austrieci

1
DISTRIBUIȚI

Aruncatul ghivecelor cu mușcate în Bega continuă să devină un „sport” din ce în ce mai popular în Capitala Banatului. Poliția Locală Timișoara a indentificat doi tineri care au smuls două jardiniere amplasate pe Podul Michelagelo și le-au aruncat în Bega.


Cei care au comis actele de vandalism erau doi cetățeni străini veniți în vizită.

„Polițiștii locali aflați în patrulare sâmbătă noaptea, în jurul orei 02.40, au depistat două persoane care au deteriorat două ghivece amplasate pe Podul Michelangelo, mai exact au smuls jardinierele și le-au aruncat pe jos. Este vorba despre doi tineri de 23 de ani, cetățeni austrieci veniți în vizită în Timișoara. Cei în cauză au fost sancționați cu amenzi de câte 2500 lei conform HCL 371/2007 modificată. Poliția Locală atrage din nou atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic. De menționat că mulți străini au fost depistați anul acesta de polițiștii locali deteriorând jardinierele de pe Podul Michelangelo. Până acum au fost depistați în această situație, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, iar de aceasta dată austrieci”, a informat Poliția Locală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.