”Băieții în ghete” încearcă să-și tempereze euforia după derby-ul cu UTA. ASU...

”Băieții în ghete” încearcă să-și tempereze euforia după derby-ul cu UTA. ASU Politehnica vrea să câștige pe terenul suferindei Pandurii

1
DISTRIBUIȚI
Deian Sorescu, alături de suporteri. Foto: Gabriel Brezeanu

Victoria cu UTA Arad a generat entuziasm în rândul ”Băieților în ghete”. Tehnicianul Bogdan Andone speră ca elevii săi să fie la fel de determinați și pentru duelul de sâmbătă cu Pandurii Tg. Jiu, grupare cu grave probleme financiare. Pentru ASU Politehnica un succes ar putea reprezenta un pas important spre podiumul Ligii a II-a.

”În primul rând sper ca băieții să fi trecut peste euforia victoriei cu UTA. E un lucru important. Venim după o serie bună, cu trei victorii, ultima foarte importantă pentru noi și pentru club. Sper ca până sâmbătă să dispară entuziasmul după acest meci și să ajungem sâmbătă concentrați 100%”, a declarat Bogdan Andone, ”principalul” Politehnicii.

Deși gorjenii au făcut grevă și nu s-au antrenat două zile, timișorenii încearcă să se detașeze de veștile care-i dau astfel favoriți în disputa directă. ”E o echipă imprevizibilă, cu jucători tineri, cu calități. Trebuie să fim atenți să nu facem greșeli și la rândul nostru să profităm noi de erori. E important să obținem un rezultat bun să pregătim în liniște următorul joc… Nu mă interesează ce se întâmplă la celelalte echipe, încerc să-mi mențin jucătorii concentrați. În funcție de ce pregătim să vină și rezultatul pe care ni-l dorim”, a precizat Andone.

”Sunt 12 etape trecute, cred că ne cunoaștem destul de bine între noi, fiecare cam știe ce joacă adversarul.


Pot interveni schimbări tactice, dar în mare măsură se cunosc… Pe mine nu cred că mă poate surprinde vreo echipă… putem schimba și pe parcurs să contracarăm. Pentru că și cu UTA am început într-un sistem și după 20 și ceva de minute am schimbat ușor ușor ca să-i surprindem pe ce ne dorim noi. E simplu, dacă băieții știu ce au de făcut. Pentru mine sunt cea mai bună echipă și cred cu tărie în ceea ce spun”, a subliniat tehnicianul, cu referire la elevii săi.

Pandurii și-a reluat între timp pregătirea conform liga2.ro, chiar cu două antrenamente pe zi. Oltenii nu au câștigat în acest sezon pe teren propriu, la Motru, în schimb, au obținut câteva rezultate interesante ”afară”, inclusiv o remiză la Șiria, cu UTA.

Amintiri frumoase de la Motru

Pentru o parte a componenților lui ASU Poli terenul din Motru, unde joacă în continuare Pandurii deși arena din Tg. Jiu a fost reconstruită complet, e cu amintiri plăcute. Aici, elevii de atunci ai lui Sorin Brîndescu au început returul Ligii a III-a, care a adus accederea în B, cu o victorie la scor, 4-0, în dauna Minerului din localitate.

”Trebuie să mergem la Pandurii cu gândul doar la victorie. A trecut meciul cu UTA, au fost două-trei zile de vis, dar gata. E important ce facem de acum înainte. Mergem să câștigăm la Pandurii. Sper să repetăm același joc și același rezultat la Motru, atunci ne-a dat aripi acel meci. Se poate, de ce nu, și cu Pandurii. E o echipă tânără, care au probleme acasă, au un joc mai bun în deplasare. Parcă acasă mai scârțâie”, a spus Dănuț Bilia, cel care a tranșat derby-ul cu UTA.

”Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. A fost o victorie mare pentru noi. Trebuie să ajungem bine pregătiți și să respectăm ce ne spune antrenorul la ora jocului… Eu parcurg o formă bună, din punctul meu de vedere, mă bucură că-mi ajut echipa și că suntem acolo. Formăm un grup, noi l-am format la greu, nu la bine acest grup. Avem altă motivație după victorii. Mergem cu gândul la victorie”, a punctat și Deian Sorescu.

Partida Pandurii Tg. Jiu – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena din Motru, în runda a 13-a a Ligii a II-a. Gorjenii au 14 puncte adunate, cu cinci mai puține decât bănățenii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.