ASU Politehnica înfruntă Olimpia la Satu Mare înaintea încleștării cu UTA. Ce...

ASU Politehnica înfruntă Olimpia la Satu Mare înaintea încleștării cu UTA. Ce spune antrenorul Bogdan Andone despre jocul cu fosta sa echipă

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Andone (stânga), Iulian Tăut (dreapta)

”Băieții în ghete” au parte de o nouă deplasare dificilă în Liga a II-a. După ce a sărbătorit un succes ieri în Cupa României, ASU Politehnica se deplasează la Satu Mare pentru ultimul examen înaintea derby-ului vestic cu UTA Arad. Bogdan Andone nu consideră revederea cu fosta sa echipă ca fiind un meci special, dar și-ar dori un rezultat bun în vederea duelului cu arădenii.

Pentru alb-violeți urmează o deplasare totuși ”mai aproape”, în nord-vestul țării după cele efectuate în zona Capitalei. Bogdan Andone își cunoaște bine adversarul, el pregătind Olimpia până la finele ediției trecute de campionat. ”Despre meciul de la Satu Mare: un teren greu, chiar dacă l-au refăcut. Ne așteaptă o deplasare grea, e o echipă arțăgoasă mai ales acasă. Majoritatea jucătorilor sunt sătmăreni în primul 11 și antrenorii. Vor să joace cu localnici, e normal să fie o nouă emulație. S-a văzut și în rezultate, două victorii în ultimele două meciuri. Pentru mine nu e special, toate sunt la fel. De trei puncte, și cu UTA și cu Baloteștiul a fost…”, a declarat Bogdan Andone.

”E important să facem un rezultat pozitiv, încercăm să câștigăm și astfel să aducem cât mai multă lume la meciul cu UTA. E nevoie de oameni care să ne susțină și o emulație pozitivă în jurul echipei. M-am bucurat ieri în primul rând pentru jucători că au reușit să câștige meciul. Pentru că îi văd că se pregătesc bine, își doresc foarte mult. Doar meciul cu Călărași a fost mai slab, deși nici ei nu au fost peste noi, a fost un meci slab. În rest au fost meciuri consistente dar gestionate uneori prost și am pierdut multe puncte. Acesta e marele meu regret, meciurile de acasă cu Balotești și Metaloglobus…”, a mai spus Andone.

Tehnicianul lui ASU Poli s-a arătat deranjat de reacțiile din presă de după succesul la limită al echipei sale cu divizionara D Voința Biled. ”Vreau să subliniez două lucruri care mă deranjează. Unii în loc să scoată lucrurile pozitive care se întâmplă la această echipă scoateți lucrurile negative.


Dacă erați mai atenți ieri am jucat fără șase jucători de bază și echipa a jucat cu cinci juniori titulari, nimeni nu a scos asta în evidență… Biledul a intrat o singură dată în careu, având un singur șut pe poartă”, a specificat Bogdan Andone.

Întrebat de situația medicală a lui Adrian Poparadu acesta a ținut să strecoare o replică la adresa lui Iulian Tăut, antrenorul Biledului, care a ”atacat” staff-ul divizionarei secunde. ”Nu știu încă situația medicală. Am văzut că și antrenorul de la Biled, nu știu cum se intitulează domnul, ne-a atacat din punct de vedere al staff-ului. Are dreptate pentru că avem nevoie de cadru medical, preparator fizic, avem nevoie de mai multe lucruri… Până în iarnă rămânem la nivelul la care suntem”, a conchis Andone. De menționat că în ultima perioadă Răzvan Ghinescu a lipsit din motive medicale, lucru netransmis de oficiali. Jucătorul de bandă stânga ar trebui să revină în această săptămână la pregătirea normală.

Partida Olimpia Satu Mare – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11, în etapa a XII-a a Ligii a II-a. Ambele formații au 13 puncte.

Optimism recăpătat

Jucătorii lui ASU Poli, care au sărbătorit destul de zgomotos victoria de ieri, susțin că și-au recăpătat moralul după jocurile cu final nefericit din ultimul timp. ”Urmează un meci foarte greu la Satu Mare, cu o echipă bună, pe un teren dificil. Și anul trecut aveau echipă bună, mai ales acasă puneau presiune mare pe adversar. Cred că acest aspect nu s-a schimbat. Au câștigat ultimele meciuri, va fi dificil. Pentru noi e important să mergem cu moral bun în meciul cu UTA. Cred că e prima șansă să câștigăm după cele patru meciuri fără victorie. E foarte important să avem încredere în noi. Din păcate nu pot să spun că adversarii ne-au dominat sau și-au creat mari ocazii. Pe niște greșeli am pierdut. Dacă marcam noi primii în unele meciuri, cred că se terminau altfel. Și ieri a fost un meci foarte greu pe un teren foarte greu. Important e că ne-am calificat, ușor ușor devenim o echipă și eliminăm greșelile”, a spus Ionuț Plămadă.

”E o deplasare dificilă având în vedere poziția în clasament. Noi suntem încrezători, sperăm să câștigăm acolo, avem un moral bun. Mi-aș dori să marchez la fiecare meci, dar încerc să ajut cât pot echipa. Noi luăm fiecare joc în parte. Nu ne gândim cu o etapă, două, trei înainte la meciul cu UTA. E greu, am început bine campionatul, apoi am greșit în fiecare etapă și am ajuns în situația de acum. Nu contează cum joci dacă la final nu câștigi cele trei puncte. Am pierdut puncte cu Afumați și Balotești deși am jucat bine”, e de părere fundașul Carol Taub, marcator cu sătmărenii în sezonul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.