Druckerii văd duelul cu ACS Poli ca pe o luptă între David...

Druckerii văd duelul cu ACS Poli ca pe o luptă între David și Goliat. Cum arată afișul postat de ASU Politehnica și cât costă un bilet la derby

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Partida de miercuri din Cupa României dintre ASU Politehnica și ACS Poli a primit o conotație ”biblică” din partea druckerilor. Ineditul derby e promovat de suporterii trupei din B printr-o imagine care compară misiunea elevilor lui Bogdan Andone cu lupta lui David cu Goliat.

Deși ACS Poli a suferit aseară o înfrângere umilitoare cu FCSB, gruparea susținută financiar de suporteri nu pare să-și desconsidere adversarul. Echipa timișoreană de Liga I e comparată cu Goliat într-un afiș postat pe pagina de Facebook a Politehnicii din B.

Un alt detaliu important dezvăluit de ASU Poli e prețul biletelor la derby-ul alb-violet de miercuri.


Astfel, intrarea generală va costa 15 lei, deci mai mult cu 5 lei față de partidele anterioare jucate de ”Băieții în ghete” în Liga a II-a.

”Urmează două meciuri foarte importante. Unul de orgoliu. E o rivalitate, eu sper una sportivă, frumoasă, între cele două echipe timișorene, ambele sunt la origini cu aportul meu, ca să nu spun creația mea, că nimic nu se face de unul singur…”, a spus primarul Nicolae Robu într-o intervenție la Digisport.

UPDATE Conform unui mesaj postat pe pagina Politehnica Timișoara biletele vor fi puse în vânzare începând de mâine în locațiile partenere ale clubului susținut de suporteri (Bierhaus, Docks, D’Arc, Uman, Spartan, Grill Sârbesc, Zone Cafe).

Partida ASU Politehnica Timișoara – ACS Poli Timișoara se dispută miercuri, de la ora 18.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în 16-imile Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.