Bogdan Andone, încântat: ”Dedic victoria suporterilor. A fost ceva extraordinar”. Cristian Todea,...

Bogdan Andone, încântat: ”Dedic victoria suporterilor. A fost ceva extraordinar”. Cristian Todea, antrenorul lui UTA, consideră că egalul era mai echitabil

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Andone. Foto: Gabriel Brezeanu

ASU Politehnica a învins UTA cu 2-1 în ”Derby-ul Vestului” și antrenorul Bogdan Andone are motive de bucurie. Tehnicianul ”Băieților în ghete” a dedicat succesul în primul rând suporterilor alb-violeți, ”motorul” clubului. Andone nu se hazardează însă să spună că echipa sa va ataca clar promovarea în acest sezon.

”Vreau să dedic victoria suporterilor, care au fost alături de noi mereu, în toate cele 12 etape, la fiecare joc. Vreau să mulțumesc familiei mele. E greu să stăm despărțiți. Vreau să mulțumesc jucătorilor, mă bucur din suflet pentru ei. S-au sacrificat, au dat dovadă de determinare. Pentru mine sunt cei mai buni, le-am spus în vestiar”, a declarat Bogdan Andone.

”A fost ceva extraordinar, făcând o paranteză, ca un derby Rapid – Steaua, sau Rapid – Dinamo, când jucam pentru Rapid în vremurile bune. A fost weekendul derby-urilor. Un meci cu o încărcătură aparte. Fotbalul e făcut pentru suporteri. Mă bucur că băieții au reușit să facă astăzi acest meci”, a mai spus Andone.

”Am încercat să-i țin pe băieți concentrați… Noi am pierdut niște puncte ca ”fraierii”, cu acelea eram în primele cinci, suntem în obiectivul nostru.


Poate doar cu Călărași a fost mai slab jocul. Suntem una dintre puține care încearcă să joace fotbal la acest nivel”, a adăugat tehnicianul lui ASU Poli.

”E dificil de prezis ce va fi, încercăm să ne îmbunătățim jocul. Să scoatem cât mai multe puncte. În iarnă vom trage linie”, a mai spus Andone. Despre jocul cu ACS Poli din Cupă, practic următorul derby pentru ASU Politehnica, Andone nu a dorit să vorbească: ”Vom vorbi de Cupă la vremea lui, mai avem alte meciuri”.

Cristian Todea: ”Atmosferă făcută de timișoreni a fost foarte frumoasă”

Antrenorul lui UTA consideră că o remiză era un rezultat mai corect. ”Un rezultat de egalitate era mai echitabil. Am avut ambele ocazii. Nu am gestionat bine acea fază fixă. După gol am atacat, dar nu am fost lucizi. Am jucat cu doi apărători. Dar ne-a lipsit și un vârf, Curtuiuș. Nu ne-a surprins, din păcate am greșit ce știam că ei fac bine. Am pierdut o minge, am încercat să ieșim cu mingi scurte și au obținut o lovitură liberă din care au și înscris. Probabil acolo s-a făcut diferența”, a spus Cristian Todea.

”În teren era mai ușor, după ce începeai să joci mă gândeam doar la ce aveam eu de făcut. De pe bancă e mai greu. Atmosfera a fost foarte frumoasă, mai ales cea făcut de cei timișoreni, până la urmă cei arădeni au toate motivele să fie supărați. Îmi pare rău că nu am obținut un rezultat bun ca să se întoarcă mulțumiți acasă”, a precizat Todea.

”Cu siguranță nimeni nu se aștepta să fim în această situație, depinde doar de noi dacă vom reuși să ieșim din acest impas”, a adăugat fostul mijlocaș despre situația ingrată a echipei sale.

”Cred că arbitrul a făcut un exces de zel. Am fost acolo. Doar niște îmbrânceli. Ne e foarte greu pentru că vom avea doar un atacant disponibil. E foarte greu pentru noi, dar trebuie să încercăm să ne ridicăm”, a explicat Cristian Todea inclusiv faza eliminărilor suferite de Mera și Curtuiuș.

”Nu am știut ce s-a întâmplat. Am văzut că erau mulți jandarmi acolo sus… Dar bine că s-au liniștit”, a conchis Todea despre incidentele de la pauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.