ASU Politehnica Timișoara, înfrângere în Ilfov pe un teren execrabil. Gol de...

ASU Politehnica Timișoara, înfrângere în Ilfov pe un teren execrabil. Gol de kinogramă reușit de un jucător al Snagovului

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a fost învinsă în runda a 14-a a Ligii a II-a. Dacă despre meciul de Cupă s-a spus că nu trebuia să se joace pentru că e vorba de două ”Poli”, astăzi în județul Ilfov nu trebuia în mod normal să se dispute meciul dintre ”Băieții în ghete” și Sportul Snagov din cauza stării așa-zisului gazon de fotbal. Dar partida totuși a avut loc și gazdele s-au impus la limită, scor 1-0, prin ”eurogolul” lui Cristian Buștea.

”Băieții în ghete” au fost întâmpinați la Ghermănești de un teren plin de bălți, la limita extremă a regulamentului. Cu toate acestea arbitrul Marius Chițu, din Târgoviște, a dat drumul la joc. Conform Radio Timișoara acesta ar fi propus amânarea cu o zi a partidei, variantă care nu ar fi convenit însă nici oaspeților, obligați la o cheltuială în plus.

Pe teren, devenit curând o mlaștină cu pete verzi, ASU Poli a avut prima șansă prin Plămadă în minutul 4. Dar gazdele au deschis scorul la faza următoare. În ciuda condițiilor improprii Buștea a reușit un gol de kinogramă. O ”foarfecă” din fața careului care l-a depășit pe Dur-Bozoancă, prins în față în noroiul din careul mic. În continuare jocul a arătat mai mult a luptă în nămol. Cu timișorenii mai insistenți, dar neinspirați.


Terenul greu le-a venit de hac, în schimb, la doi dintre titularii gazdelor, Cornea și chiar Buștea, au fost schimbați din cauze medicale.

ASU Poli și-a continuat atacurile în partea secundă. După ce au scăpat de o lovitură liberă periculoasă, alb-violeții au fost aproape de egalare în urma unei centrări a lui Ghinescu respinsă greșit de Anca-Trip, dar reluarea lui Staicu cu capul a întâlnit doar bara transversală.

În ciuda dominării oaspeților tabela a rămas neschimbată și trupa lui Bogdan Andone pleacă fără puncte acasă la capătul unui meci care doar a semănat pe alocuri cu jocul clasic de fotbal.

Foto: Druckeria.ro

Sportul Snagov: Anca-Trip – Vlădoiu, Lică, B. Stancu (25 Cornea), Voineag – Al. Radu (cpt.), D. Munteanu – Gagnon, Borţoneanu, Buștea (30 A. Manea) – L. Dobre. Antrenor: Valeriu Răchită.

ASU Politehnica Timișoara: Dur-Bozoancă – Motreanu, Bilia (cpt.), Krausz, Taub – Coadă – Sorescu, A. Ignea, C. Predescu, I. Plămadă (46 Staicu) – Bădăuţă. A mai intrat: Ghinescu. Antrenor Bogdan Andone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.