ASU Politehnica, îngrijorată de condițiile în care se va disputa meciul din...

ASU Politehnica, îngrijorată de condițiile în care se va disputa meciul din deplasare cu Sportul Snagov. Timișorenii nu se tem de arbitrajele din Ilfov

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

”Băieții în ghete” revin la jocurile din Liga a II-a tot într-o deplasare după eșecul din Cupă cu concitadina ACS Poli. ASU Politehnica are meci mâine în deplasare cu Sportul Snagov, formație care-și dispută jocurile de acasă la Ghermănești, pe un teren considerat ca fiind de proastă calitate de către oficialii timișorenilor.

”E greu de disputat acest meci după cel de Cupă, care s-a încheiat la o oră târzie. Se joacă acum sâmbătă la 11, e un drum lung la București.


Va fi un meci greu”, a declarat Gabriel Vochin, ”secundul” lui Bogdan Andone.

Sportul Snagov ocupă locul 11, dar în ultimele jocuri de pe teren propriu nu a reușit să se impună. După eșecul din runda precedentă, scor 1-2 cu Metaloglobus, tehnicianul ilfovenilor, Valeriu Răchită, a fost și mai vehement la adresa arbitrajelor. De partea cealaltă, ASU Poli, la fel ca o altă grupare timișoreană, Ripensia, a avut motive să se plângă de cum a fost ”fluierată” la meciurile din jurul Capitalei. ”Noi mergem să jucăm fotbal, arbitrii trebuie să arbitreze. Nu ne temem de arbitraje. Nu vrem să polemizăm”, a răspuns Vochin.

”Sunt fericit că nu avem accidentări după această etapă de Cupă. Revine Poparadu cât de curând. Va reveni și Mera, dar după această etapă”, a mai precizat antrenorul secund al lui ASU Poli. Principalul motiv de îngrijorare al bănățenilor pare să fie suprafața de joc a stadionului ”Voința”. ”Suprafața de acolo, condițiile de desfășurare, și anul trecut am jucat acolo pe un teren impracticabil, cu asta trebuia să începem. Valorile se nivelează pe un astfel de teren. Nu știu cum se prezintă acum, din ce am înțeles e un dezastru. Bineînțeles că acel teren e unul care avantajează echipa gazdă”, a conchis Gabriel Vochin. ASU Poli a evitat sezonul trecut să joace la Ghermănești, Sportul Snagov – atunci cu denumirea de Metalul Reșița – a programat duelul cu timișorenii la Buftea, unde elevii lui Sorin Brîndescu s-au impus.

Partida Sportul Snagov – ASU Politehnica Timișoara se dispută mâine, de la ora 11.00, în etapa a XIV-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.