Biletele pentru ASU Poli – UTA, puse în vânzare. Meciul, promovat și...

Biletele pentru ASU Poli – UTA, puse în vânzare. Meciul, promovat și de un fost idol al suporterilor alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Meciul ASU Politehnica Timișoara UTA Arad, din runda a 12-a a Ligii a II-a, se dispută, duminică, 15 octombrie, de la ora 15.30, pe Stadionul „Dan Păltinișanu”. Biletele pentru cel mai așteptat duel al sezonului în rândul suporterilor alb-violeți costă, ca de obicei, 10 lei, și vor fi puse în vânzare începând de marți dimineața, în locațiile deja cunoscute de fanii echipei din Liga a 2-a: Club D’arc, Bierhaus, Uman Shop Iulius Mall, Tornado, La Mihai, Restaurant Yugoslavia, Yugo Pub, Spartan (Calea Girocului și Galeria 1), Zone Café și Caffe DaVinci.

De asemenea, biletele vor putea fi găsite și în ziua meciului, în punctele de vânzare de la stadion, însă organizatorii îi îndeamnă pe microbiști să și le procure din timp, pentru a evita aglomerația la ora partidei.

Conform liderului ”Druckeria”, Sebastian Novovic, suporterii lui UTA vor avea asigurat, la fel ca în primăvară, întregul sector destinat oaspeților.

Sprijin de la Gigel Bucur

La fel ca la precedentele dueluri importante pentru suporterii alb-violeți Timișoara a fost împânzită de afișe de promovare.


Textul scurt și la obiect: „POLI – UTA, duminică, Stadion Dan Păltinișanu, ora 15.30”, a apărut în mai multe intersecții și locații din orașul de pe Bega. Pe pagina de Facebook a Politehnicii a fost postată o imagine cu Gigel Bucur ținând un astfel de afiș, semn că fostul vârf al alb-violeților le ține pumnii „druckerilor” în duelul cu arădenii. Bucureșteanul a marcat o triplă într-un memorabil UTA – Poli 2-3 din Liga I.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.