Avion TAROM, pe cursa Timișoara-București, forțat să se întoarcă din drum UPDATE...

Avion TAROM, pe cursa Timișoara-București, forțat să se întoarcă din drum UPDATE Alina Gorghiu se afla printre pasageri. Mesajul senatorului pe Facebook

1
DISTRIBUIȚI

O aeronavă TAROM, s-aîntors din drum, în această dimineață, după ce pilotul a decis să aterizeze la Timișoara din cauza unor probleme tehnice. Aceasta se îndrepta spre București, unde ar fi trebuit să aterizeze în jurul orei 13.00, potrivit Digi24.


O altă aeronavă a fost trimisă pentru a prelua pasagerii.

„O cursă Tarom a decolat la ora 11.41 de pe Aeroportul Timișoara spre București și, din cauza unor considerente tehnice, pilotul a luat decizia de a se întoarce. La ora 11.54 a aterizat. În aeronavă se aflau 41 de pasageri, toți sunt în siguranță și așteaptă o altă aeronavă care este pe drum, pentru a fi transportați la București”, ne-a declarat Roxana Manasia, director Marketing și Relații Publice în cadrul Aeroportului Internațional Timișoara.

UPDATE Printre pasageri se afla și Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș. Aceasta a scris pe contul său de Facebook: „Când îți dorești maxim să aterizezi în București, dar avionul Tarom, din cauza unei defecțiuni tehnice, se reîntoarce la sol în Timișoara. Și aștepți! Cât? O să aflu cândva…”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.