„Balaurul din Transilvania” este protagonistul principal al noului videoclip semnat Implant pentru...

„Balaurul din Transilvania” este protagonistul principal al noului videoclip semnat Implant pentru Refuz

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia Implant Pentru Refuz se pregăteşte de lansarea unui nou videoclip, cel de-al patrulea extras din albumul Cartography, evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 12 octombrie cu ocazia unui concert pe care timişorenii îl vor susţine în clubul Control din Bucureşti.

Videoclipul piesei “A singular call” îl va avea ca protagonist pe Flaviu Cernescu, cunoscut ca şi „Balaurul din Transilvania“. Este o asociere inedită, cu emoție și adrenalină, care te va face să urmărești videoclipul cu bătăi rapide de inimă.

„Despre Flaviu Cernescu vă putem spune ca este un supraom. Nu doar că s-a cățărat pe cele mai înalte construcții din Europa Centrală și de Est, dar odată ajuns în vârf s-a plimbat cu monociclul pe marginile lor și a executat și alte acrobații, ca și când gravitația n-ar exista deloc pentru el, ca și când s-ar fi aflat pe o bordură din fața blocului. După “Nori de gând”, care ne-a purtat prin turneul de lansare al abumului, “Seven shades”, în colaborare cu actrița Ioana Iacob, videoclip care a prezentat războiul nostru interior, și “Diluviu”, ce conține secvențe din “Umbrele pentru lacrimi” – AUĂLEU, a venit momentul pentru o nouă poveste muzicală în imagini.


Videoclipul piesei “A Singular Call” este realizat de Electronic Resistance, talentata echipă responsabilă pentru videoclipurile enumerate mai sus“, au declarat membrii trupei.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibiliă și plină de energie, IPR scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră, punând suflet în întreaga sa creație și împărţind puternice sentimente cu fanii săi. Istoria trupei Implant Pentru Refuz a început în anul 1995, în Timișoara. Trupa a scos 8 albume, fiecare dintre ele reprezentând o treaptă evolutivă, ce encripta fiecare reușită și fiecare eșec într-un nou sound, o noua direcție, un nou postament pentru viitoarele creații.

În martie 2015, Implant Pentru Refuz au lansat cel de-al 7-lea album din cariera – „Cartography”, lansarea fiind urmată de un turneu național de promovare a albumului în douăsprezece orașe din țară. Toamna aceluiași an a adus la lumină încă un LP, ce poartă numele ACUSTIC (LIVE@UNIRII5), un material născut din înregistrarea performance-ului acustic din grădina de la Unirii5. Componența actuală a formației Implant Pentru Refuz îi reunește pe Octavian Horvath – voce, Valentin Popescu – chitara, Razvan Nicov – chitara, Czifrak Stefan – chitara-bas, Alexandru Hera – tobe. Implant Pentru Refuz au cântat în deschiderea unor proiecte internaționale de mare renume precum: Korn, Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.