Bărbăția bleagă a primarului Robu

Bărbăția bleagă a primarului Robu

0
DISTRIBUIȚI

Agresivitatea primarului Nicolae Robu este deja cunoscută – îi face pe jurnaliști ultrapenibili, îi face pe cei nemulțumiți de cum se circulă prin Timișoara proști, pe pesediști îi amenință cu DNA-ul sau direct cu pușcăria.


Zici că nimeni și nimic nu-l poate opri în a-și apără ideile și proiectele.

Teoretic. Pentru că bărbăția sa de a se confrunta în argumente se moleșește brusc când vine vorba de a discuta despre poarta prăbușită de pe Calea Lugojului care a ucis un tânăr. Așa s-a întâmplat și vineri când a fost invitat să intre la emisiunea ”Punctul de întâlnire” de pe Antena 3 pentru a discuta cu Radu Tudor despre ilegalitățile descoperite în reabilitarea construcției de către cei de la Inspectoratul de Stat în Construcții. În locul dialogului, a preferat să trimită câteva rânduri scrise alambicat din care se înțelegea că este posibil să nu fie posibil să nu existe o vină și că este anchetă penală.

Spre disperarea celui care se umfla în pene că are cea mai lungă perioadă în funcții de conducere din mediul universitar românesc, se vede că bărbăția pe care o afișează nu este decât o tentativă disperată de a ascunde că i s-a blegit de mult spiritul dialogului și că i se văd apucăturile dictatoriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.