Bătaie de joc: cozi de maşini, pe sute de metri, şi nervi...

Bătaie de joc: cozi de maşini, pe sute de metri, şi nervi în trafic pe Calea Şagului. Vezi motivul FOTO UPDATE Ce spun reprezentanții Primăriei Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1683570435">

Nervi întinşi la maximum, minute în şir pierdute în trafic şi claxoane – aceasa este atmosfera din această dimineaţă, în zona Calea Şagului din Timişoara.

Şi nu vorbim doar despre tradiţionalul trafic de la prima oră a dimineţii, ci şi despre decizia cel ouțin ciudată firmei care a efectuat lucrări, noaptea trecută, în intersecţia Calea Şagului cu bulevardul Liviu Rebreanu.

Firma a decopertat asfaltul în intersecţie noaptea trecută, iar în această dimineaţă au blocat traficul cu câteva panouri rutiere puse în jurul unei gropi acoperite.

Șoferii ajunși în această zonă sunt nervoşi şi claxonează. Cozile de maşini se întind de pe Calea Şagului până în sensul giratoriu de la Reşiţei şi până la sensul giratoriu de la Turist. Bară la bară stau şoferii şi pe bulevardele Liviu Rebreanu şi Dâmboviţa.

UPDATE Reprezentanții Primăriei Timișoara spun că lucrările în zonă abia au început. „În zonă nu este oprită circulaţia, dar pe tronson se fac reparaţii, s-a lucrat azi-nopate și se va lucra și noaptea următoare. Se fac reparații la drumurile din zonă, a fost găsit un cămin al Aquatim care este diferit de cota străzii și este semnalizat pentru a fi ocolit”, au transmis aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.