BC SCM Timișoara, băgată în ședință după înfrângerea de la Pitești. Ce...

BC SCM Timișoara, băgată în ședință după înfrângerea de la Pitești. Ce reproșuri li s-au adus jucătorilor și ce obiectiv a fost stabilit

0
DISTRIBUIȚI
Ilie Trițoiu (dreapta), managerul general al BC SCM Timișoara

Întâlnire în regim de urgență a conducerii secției de baschet a SCM Timișoara, după începutul nesatisfăcător de campionat pe care l-a avut echipa feminină, coroborată și cu înfrângerea dură pe care a primit-o BC SCM Timișoara în Liga Națională de baschet masculin ieri, la BCM U Pitești. Din punctul de vedere al conducerii, singurul lucru îmbucurător este calificarea în Final Eight-ul Cupei României, pe care trupa de pe Bega a obținut-o în fața Craiovei, la limită, în dublă manșă.

Obiectivul imediat în următoarele cinci meciuri este victoria, atât pentru băieți, cât și pentru fete.


Cei mai șifonați au ieșit componenții echipei masculine, care au fost catalogați după meciul de la Pitești ca fiind fără atitudine, fără spirit de echipă, mai ales în condițiile în care lotul a rămas aproximativ același ca cel din sezonul precedent. Și nu va fi deloc ușor pentru BC SCM Timișoara, pentru că în următoarele cinci meciuri vor avea adversari dificili: CSU Sibiu (a), Dinamo Bucureşti (d), Timba Timişoara (a), Politehnica Iaşi (a), BC Mureş Tg Mureş (d).

„Partida de la Pitești a fost un duș rece pentru noi: am intrat în jocul încâlcit al adversarilor și am plecat învinși. Din păcate, un joc atât de slab nu am văzut la echipa noastră în ultimii doi ani și asta ne-a pus pe gânduri. Vrem altă atitudine și de aceea impunem un obiectiv foarte clar: cinci victorii în următoarele cinci jocuri, altfel vom trece la sancțiuni financiare sau chiar mai mult. Am păstrat mare parte a lotului, tocmai pentru că ne propunem ținte mai înalte decât sezonul trecut și cu un astfel de joc va fi dificil să le atingem. Sunt foarte supărat atât pe antrenor cât și pe echipă. O schimbare vreau să văd şi la fete. Şi acolo mă nemulţumesc atitudinea şi spiritul de echipă, la care trebuie lucrat urgent”, a declarat președintele secției de baschet a SCM Timișoara, Ilie Trițoiu, citat de site-ul bc-tm.ro.

Echipa feminină va evolua pe propriul teren sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 18.00, în fața celor de la FC ICIM Arad, în vreme ce băieții vor juca luni, 23 octombrie, de la aceeași oră, în compania lui CSU Sibiu, care are două victorii din tot atâtea etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.