Primul succes din noul sezon le-a adus ”urșilor” calificarea în Final 8-ul...

Primul succes din noul sezon le-a adus ”urșilor” calificarea în Final 8-ul Cupei României. BC Timba Timișoara a învins-o clar, în retur, pe Poli Iași

0
DISTRIBUIȚI

BC Timba Timișoara a obținut în această seară prima victorie din noul sezon. Elevii lui Bogdan Murărescu au învins cealaltă nou promovată din elită, Politehnica Iași, scor 77-65, în manșa secundă a turului I din Cupa României. În urma acestui rezultat ”urșii” s-au calificat în sferturile competiției deoarece în tur moldovenii câștigaseră la doar patru puncte diferență, cu 72-68.

BC Timba a început excelent meciul retur cu Poli Iași, cu un sfert câștigat clar: 23-10.


Oaspeții au recuperat din deficit în a doua pătrime. Dar chiar și așa ”urșii” au păstrat un avantaj consistent la pauză, 42-31, scor de calificare, dar nu fără griji pentru restul timpului de joc. Totuși, în sfertul 3 ”trița” lui Jereminov a adus un +20 pe tabelă pentru gazde. În timp ce Keely jr. și-a apropiat echipa la opt puncte distanță înaintea ultimului sfert dacă ținem cont de scorul general. Iașul nu a mai avut însă forța să revină și elevii lui Bogdan Murărescu au bifat astfel primul succes al sezonului. Unul important, mai ales că duce echipa în galben și negru în primele opt echipe din Cupă, Final Eight-ul competiției.

Cei mai buni marcatori ai jocului au fost Mladen Pavlovic, de la BC Timba, respectiv Jermale Jones, de la Iași, ambii stranieri reușind câte 23 de puncte. Ceilalți realizatori ai ”urșilor” au fost: B. Popescu (9 puncte, 10 recuperări), Florveus (2), Naylor (16), Lazăr (7), Jereminov (8), De Thaey (4) și Bamba (8).

Pentru BC Timba urmează sâmbătă, de la ora 16.00, un nou joc pe teren propriu, de această dată ”urșii” dau piept cu Phoenix Galați, în campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.