Beck Corlan: „Îmi doresc ca muzica mea să ne încânte nu doar...

Beck Corlan: „Îmi doresc ca muzica mea să ne încânte nu doar urechile, ci şi sufletul“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Beck Corlan, una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute, pregăteşte un nou concert, evenimentul urmând să se desfăşoare la sfârşitul acestei săptămâni la Timişoara.

„Concertul de sâmbătă, mă gândesc că va fi unul foarte special. Asta pentru că îmi place să cred că fiecare gest, cântec şi emoţie are o influenţă, într-un fel sau alta în jurul nostru. Voi concerta împreună cu colegii mei de trupă, Marcelle Poaty Souami- pian, Mircea Ardeleanu Jr- Bass şi Szekeres Ferencz- Tobe. Băieţii şi-au lăsat o amprentă foarte funky şi fresh peste piesele noi pe care le-am introdus în repertoriu şi sunt foarte entuziasmată să le aduc în atenţia publicului“, spune Beck Corlan.

În această vară, solista timişoreană a reprezentat ţara noastră în cadrul Gullbranna Festivalen, manifestare considerată de către specialişti drept cel mai mare festival de muzică creştină din Suedia, unde a fost prezentă pentru a doua oară.


Beck Corlan a devenit cunoscută datorită videoclipului care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute şi a debutat cu albumul „Poduri de Pace”, care cuprinde 12 compoziţii în limba română. Una din melodiile incluse pe albumul de debut al artistei, „Toate pânzele sus“, a intrat şi în campania de sprijinire a muzicii autohtone iniţiată de emisiunea „Dimineaţacrossover“, realizată de Maria Balabaş la Radio România Cultural. Solista pregăteşte pentru viitorul apropiat un nou material discografic cu piese în limba engleză.

„Muncim încă la piesele în limba engleză pentru cel de-al doilea album! Îmi doresc ca acesta să ia naştere în cel mai natural şi organic mod. Asta înseamnă răbdare pentru fiinţa lui, fiinţa lui care vine în urma influenţelor din partea familiei, societăţii, experienţele mai mult sau mai puţin sprituale, şi orice există în noi şi dincolo de noi. Cu alte cuvinte nu mi-am propus o dată pentru lansare, deoarece mă preocupă mult mai mult esenţa sa. Vreau să mulţumesc tuturor oamenilor şi prietenilor care, în ciuda apariţiilor mele mai rare, pe scenă, din ultimul an, sunt alături de mine prin mesaje şi gânduri care îmi ocrotesc energia pentru noul an şi noile oportunităţi. Mi-e drag de tot ce fac şi vreau să ajung să iubesc fiecare om prin muzica pe care o cânt. Îmi doresc ca muzica mea să ne încânte nu doar urechile ci şi sufletul“, ne-a declarat Beck Corlan.

Concertul susținut de Beck Corlan va avea loc sâmbătă 28 octombrie, de la ora 19.00, la Rivière Brasserie, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.