Dezvăluire în premieră la PRESSALERT LIVE: „Călin Roman și-a dat demisia din...

Dezvăluire în premieră la PRESSALERT LIVE: „Călin Roman și-a dat demisia din funcția de secretar al TNL Timiș” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Rezultatul alegerilor din cadrul organizației de tineret a PNL Timiș, care au avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână, surprindeau pe toată lumea. În urma voturilor, în funcția de conducere a fost ales fostul pușcăriaș Călin Roman, fiul primarului din Deta.

Chiar dacă a fost implicat în două scandaluri celebre, ce au ținut prima pagină a presei județene, fiind condamnat la doui ani și două luni de închisoare, consilierul local din Deta tot s-a cocoțat în fruntea tineretului liberal din Timiș. Însă nu a durat mult, după cum a dezvăluit în această seară, la PRESSALERT LIVE, deputatul PNL Ben-Oni Ardelean. „Știu că acea greșeală a fost rectificată. Persoana respectivă s-a retras din poziția în care a fost ales. Nu mai este secretar general la tineret, așa am înțeles eu”, a spus Ben-Oni Ardelean.

Deputatul PNL a încercat să justifice greșeală care a avut loc, și a menționat că „au mai fost cazuri în care anumite persoane au candidat și am aflat ulterior de ceea ce s-a întâmplat.


Eu înțeleg că, din discuțiile avute cu câteva persoane, este ca așa a fost și în situația aceasta, dar s-a rectificat imediat. Rectificarea cred că spune foarte multe. Eu așa spun, că și-a dat demisia”, a declarat invitatul PRESSALERT LIVE.

Vicepreședintele Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților a continuat în aceeași notă, subliniind că „ceea ce s-a întâmplat în organizația din Timiș sunt lucruri cunoscute la nivel central. Astfel de situații au mai existat și la nivel național. Dacă persițit într-o astfel de chestiune ai o problemă fie de încălcare a statutului, fie de moralitate”.

Ben-Oni Ardelean crede că nu ar trebui să existe deloc toleranță nici pentru corupție, nici pentru abuzuri în sistem. „Oamenii condamnați și care au decizii definitivate cred că trebuie să părăsească orice fel de funcție publică și politică implicit. Înainte de congres, președintele Ludovic Orban m-a rugat să preiau un alt domeniu pe care să-l coordonez, cel al justiției și drepturilor cetățenești, deși am rămas unul dintre cei de pe zona de externe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.