Biciclist lovit pe trecerea de pietoni de un șofer neatent

Biciclist lovit pe trecerea de pietoni de un șofer neatent

0
DISTRIBUIȚI

Dimineață agitată pentru un un bărbat de 66 de ani din Sânnicolau Mare, a cărui ieșire la cumpărături s-a transformat într-un drum până la spital, după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni.

În vârstă de 66 de ani, vârstnicul cu bicicleta traversa trecerea de pietoni de pe strada Nistor Oprean, atunci când un tânăr șofer, de 19 ani, nu a fost atent și l-a izbit în plin.


Biciclistul a fost proiectat, în urma impactului cu capota autoturismului, câțiva metri buni. La fața locului au intervenit echipaje ale poliției și ambulanță.

Bărbatul nu a suferit răni grave, fiind transportat la spital, unde a refuzat internarea. „Un bărbat de 66 de ani a traversat cu o bicicletă pe trecerea de pietoni de pe strada Nistor Oprean din Sânnicolau Mare, fiind surprins și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 19 ani. În urma accidentului a rezultat o victimă, biciclistul, acesta fiind condus la spital pentru investigații medicale, refuzând internarea. Cei doi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a specificat Ionuț Sârbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș

Șoferul are acum dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.