Canadianul Ben Caplan a făcut spectacol la primul său concert din România...

Canadianul Ben Caplan a făcut spectacol la primul său concert din România FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-503159698">

Melomanii timişoreni şi-au dat întâlnire aseară, cu mic cu mare, la un spectacol deosebit, în cadrul căruia canadianul Ben Caplan a adus pe scena din Reflektor Venue o porţie sănătoasă de folk amestecat cu influenţe diverse. Artistul care a cântat alături de formaţia the Casual Smokers a debutat cu albumul In the Time of the Great Remembering şi a devenit cu adevărat cunoscut graţie celui de-al doilea material discografic al său, Birds With Broken Wings, care a apărut acum doi ani. Pe scenă, canadianul a reuşit să interacţioneze într-un mod cât se poate de firesc cu publicul, o bună parte a şarmului acestui eveniment datorându-se acestui fapt.

Dacă e să te iei după spusele criticilor, Ben Caplan îşi „trage“ rădăcinile muzicale din folk, klezmer şi influenţe est – europene. Dacă e să te iei după piesele pe care artistul le-a interpretat în cadrul unicului său concert din România, categorisirea e una cât se poate de simplă: bărbosul acesta cântă din suflet, iar rezultatul este un recital cu muzică naturală. Nealterată de sound-urile moderne, fără pic de adaos comercial, compoziţiile lui Ben Caplan sunt dezarmant de simple şi directe, iar vocea lui, care pare a fi un amestec între Tom Waits şi James Hetfield, e cireaşa de pe tort. Concertul organizat de Revolution Festival şi Reflektor Venue le-a prilejuit celor prezenţi o seară agreabilă în care spectatorii au cântat şi au bătut din palme „la comanda“ lui Ben Caplan, care a rămas la faţa locului şi după show, pentru o sesiune de autografe.

Foto: George Mihes

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.